Friss topikok

  • egypuputeve: Szerintem a kettő együtt jár, nem lehet szétválasztani. Viszont ok és okozat viszony fellelhető. D... (2012.08.10. 00:07) ELEVE ELRENDELT SZABAD AKARAT
  • bebai: Kedves Melody! Köszönöm kedves szavaidat. Amint látható több éve nem jöttem új bejegyzéssel erre... (2010.04.20. 20:16) LELKI GYOMORGÖRCS-OLDÓ
  • bebai: Kedves ixipszilon! Köszönöm érdekes és újszerű fejtegetésedet Babilonról. Szívesen olvasnék még to... (2008.12.08. 17:41) A NAGY, PARÁZNA BABILON
  • bebai: Kedves zuzm0! A cikk írója egy -sajnos- világjelenségre hívja fel a figyelmet, és számomra azért i... (2008.11.22. 13:19) PARÁZNA SZELLEM, TESTI ÉLET
  • fairi: "Tehát: ha pld. én azt mondom pont neked, hogy az evo-t fogadom el, de azért azt is mondom, hogy v... (2008.10.31. 00:54) A ZSIDÓ MONOTEIZMUS EREDETE

A MAGYAROK ISTENÉRE ESKÜDTÜNK

2008.10.18. 11:31 | bebai | 5 komment

Címkék: dicsőség sátánimádás magyarok istene názáreti jézus ég királynője

(Felhívom a kedves látogatóim figyelmét, hogy a szöveg egyes részei IE böngészővel nehezen, vagy hibásan olvashatóak, ajánlott a Mozilla Firefox vagy Opera böngésző)

 

„Balsors akit régen tép” - énekeljük keserűen himnuszunkban, a víg esztendő után áhítozva, ami nemcsak sehogy sem akar eljönni, hanem egyre mélyebbre csúszunk a lejtőn, ha sanyarú helyzetünket a környező államokhoz, vagy azokhoz az országokhoz mérjük, akikkel együtt rajtoltunk akár a rendszerváltás után, vagy régebbi történelmi időkben.

Ha megnézzük a magyar történelem vérzivataros múltját, szomorúan kell megállapítanunk, hogy mindig jelen volt a „BALSORS”, ami nemcsak régen tép, hanem folyamatosan! Véletlen lenne, hogy a török, tatár, német, szovjet elnyomás, Trianon szabdalta veszteség után a múlt század végi rendszerváltás éppen Magyarországnak nem felemelkedést hozott, hanem fokozatos leépülést, ami mára odáig vezetett, hogy a jelenlegi válságos időkben már Izlandhoz, a csőd szélén álló országhoz hasonlítanak bennünket?

Miért történik mindez velünk, miért állnak a magyarok folyton előkelő helyeken a negatív rekordokban, legyen az idegengyűlölet, öngyilkossági-, korai halálozási statisztikák, össznépi megosztott gyűlölködés, stb.?

Pedig himnuszunk is áldáskéréssel kezdődik, a Nemzeti dal pedig egyenesen a magyarok istenéhez kiált.

A Nemzeti dal megszületése óta egy össznépi szívdobogtatást jelent a magyaroknak.

Másfél évszázada sok millióan harsogták: „A magyarok istenére esküszünk…”
Hány náció mondhatja el magáról, hogy saját istennel rendelkezik? Ki hallott már a románok, csehek, vagy oroszok istenéről? Csak nekünk van saját istenünk, akihez száll milliárd számra az esküszó!

Azután semmiképpen nem felejtkezhetünk meg István királyról, aki már ezer évvel ezelőtt Máriának ajánlotta az országot! Azóta ezt az ország-átadást minden évben megújítja az ügyeletes egyházi méltóság augusztus 20.-án.

A Biblia ezzel szemben úgy említi Máriát, mint alázatos szolgálóját az Úrnak.

 Ki csinált belőle ég királynőjét, társ megváltót, imádandó személyt, ország-patrónust?

Könnyű a válasz: az, aki ily módon is meg akarja erősíteni befolyását és ő pedig nem más, mint a „magyarok istene”!

De ki is ő valójában? Talán kisajátítottuk a világ Teremtőjét amúgy jó magyar virtussal, mint ahogy az sem okozott különösebb nehézséget, hogy fittyet hányva a történelmi dokumentumoknak, - a Bibliáról nem is beszélve – net szerte terjesszük a szenzációs hírt, miszerint Jézus Krisztus magyar származású?

( http://www.angelfire.com/realm3/hmult/nepek/mjezus.htm#r0069  )

A fenti hivatkozás tartalmazta szövevényes és igen tekervényes gondolatmenet facsarás bizonyítja, hogy mennyire manipulálható az emberi vélemény alkotás.

E világ isteneként mutatja be a Biblia a Sátánt, aki a Földet jelenleg uralja, s e tevékenységének része alattvalói imádatának megszerzése. A történelem során, -s még korunkban is – mindez a sátánimádás rejtetten történik.

A Biblia Istene, Jézus Krisztus atyja azonban tudomásunkra hozta:

„Dicsőségemet másnak nem adom!” (Ézsaiás 48;11 !!)

Ezért minden imádat és tisztelet, ami NEM a Biblia Istenéhez száll, kiköt a Sátán trónusánál!

 A sötét fejedelem megengedi az embereknek, hogy különböző neveken szólítsák, -bármi legyen is az, csak ne Ábrahám, Izsák és Jákob Istene, ne a Názáreti Jézus! Lehet Allah, Buddha, Krisna, vagy BÁRKI, és ezek közül is csak egy: a „magyarok istene”.

A bizonyíték, hogy a magyarok istene kifejezés alatt NEM a Biblia Istenét kell értenünk az, hogy miközben Istent emleget az, aki a magyarok istenére esküszik, lábbal tiporja az Ő kijelentett Igazságát, félresöpörve a világ Megváltóját, a Názáreti Jézust.

A Sátán az egész Földet manipulálja, befolyásolja, uralja, mivel Isten egy korlátozott időre ezt megengedte neki az emberi lázadás következményeként. De sokszorosára nő pusztító hatása, romlást okozó befolyása gonosz tevékenysége olyan területeken, mint pl. Magyarország is, ahol kimondottan hívják, várják, sőt saját istenként, reménnyel emlegetik,  bármilyen néven is történjék mindez, egy a lényeg: az egy igaz élő Istent kihagyni, mellőzni!!

A Föld bolygón, és a teljes négydimenziós világegyetemben a fizikai törvényeknek megfelelően semmi, még a legkisebb lehellet sem marad hatástalanul. Az imákkal, különféle istenekhez szálló kiáltásokkal, érzelmekkel teli esküvésekkel meg éppenséggel nagy erőket lehet mozgósítani. Ezek azonban sátáni hatalmasságokat és démonokat mobilizálnak, így az ellenkező hatást váltják ki, mint amit az emberek szeretnének. Ugyanis a Sátánt végképp nem érdekli, hogy mit tartalmaznak az imák, vagy egyéb kérések, melyeket gyanútlanul címeznek különböző jónak hitt istenségekhez. (A legutóbbi időkben ezekhez társul a humanizmus nevében az egyre erősödő önimádat és önistenítés. Isten benned lakik, tehát te magad is isten vagy, mondja a New Age.)

Ezért aztán én egyáltalán nem csodálkozom, hogy jelenleg a csőd szélén lavírozgatunk.

A mennyei Atya különös kegyelme és szeretete szerencsétlen kis népünk iránt, hogy minden lázadozásunk és idegen isten imádatunk ellenére gátat szab a pusztítónak és nem engedi végső romlásba taszítani Magyarországot. Ezért minden hála és dicsőség legyen az Övé! Jézusé, Aki az Ő nevét és vérét adta fegyverül a mi igazi ellenségünk leleplezésére.

Esküdöztünk eleget a magyarok istenének, hogy rabok tovább nem leszünk, de soha, vérzivataros történelmünk egyetlen pillanatában sem voltunk szabadok! Sőt, egyre vaskosabb rabláncokkal vagyunk megkötözve!

Szabadulásunk egyetlen útja: le a magyarok istenével! Felemelkedésünknek ez az ára….

 

A bejegyzés trackback címe:

https://foldonkivuliszemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr75719851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rácz Lajosné 2008.10.26. 21:39:36

Ebben is teljesen egyetértek! Megjegyzem a Himnusznak nincs helye a templomokban, minthogy a politikának sem! Másrészt a himnusz nem állja meg a helyét, Isten világosságában: "megbűnhődte már e nép a múltat s jövendőt", hát ki is bűnhődött? Szerintem a Názáreti Jézus, aki magára vette a világ bűneit! Mégpedig, ott a Golgotán! Másfelől, igen, a katolikus egyház szellemisége, maga a katolicizmus elállja az utat Isten és ember között, mert mint közvetítő trónól! Pedig Jézus helytartója, Maga a Szentlélek! Mivel Őt küldte magahelyett, miután felment az Atyához és ezt megis mondta mennybemenetele előtt tanítványainak, előre! Elküldöm Magam helyett a Szentlelket,..../Pápát?/! Nem ezt olvasom a Szentírásban! Azt viszont igen, hogy senkit ne hívj Atyának, mert egy a ti Atyátok, az Isten! Azt is olvasom, hogy az ég királynőjét tisztelik Isten helyett! Ez is megvan írva! És igen! A jelenések, sátáni eredetűek, félrevezetésképpen szolgálnak! Amíg az állítólagos "Máriához vonulnak, zarándokolnak", addig sem Jézushoz mennek! Csakhogy ez a jelenés, nem Mária, Jézus anyja! Hanem csak annak adja ki magát! Elhitetve sokakat, még azokat is, akik keresik az Urat! Másik, a búcsú! Miről beszélünk?! Luther idejét éljük újra át! De hol vannak a mai Lutherek? Bárcsak újra lobogna a tűz a szívekben, és valaki újra kitűzné a 95 tételt!!! Vigyázzatok az ökumenizmus csalóka! Bár, én azt remélem tőle, hogy az Úr sokakat kiemel a vakságból! Mert más akolban is vannak bárányai! Soli Deo Gloria!

bebai 2008.10.26. 22:04:01

Szeretett Marikám!

Köszönöm ezeket a tartalmas, érdekes és nagyon fontos mondatokat! Rátapintottál a lényegre, áldjon meg Téged Úr Jézusunk gazdagon!
Szeretettel:
bebai

rafaela 2008.10.26. 23:04:10

Valahol olvastam, hogy a világ végidején lesz egy akol és egy pásztor. Megtudná valaki mondani esetleg, hol van ez megírva?

bebai 2008.10.27. 11:07:44

rafaela

A keresett bibliai idézet: a János 10;16-ban van, de a világ végidejét- ahogy fogalmazod- csak a világrendszer végének lehet értelmezni. A világvége tévtanítások elterjedtek, de semmi bibliai alapja nincsen. A Sátán által félre vezetett emberiség riogatására való csak.
Ezzel szemben a Biblia leírja, hogy Isten újjáteremti és megjavítja mindazt, amit a felfuvalkodott emberiség az évezredek során tönkre tett.Ez a romboló munka lassan közeledik a végkifejlet felé. Erre vonatkozik a végső idők és utolsó idők kifejezések. Azonban ez a jó reménység, és a boldog várakozás ideje, nem a félelemé. Persze ehhez szükséges a történelem viharai elől az atyai házban keresni menedéket. Ez megtérés által érhető el, ha vannak további kérdéseid, biztatlak, hogy tedd fel őket bátran.
üdv.
bebai

shula · http://utolsoidok.shp.hu 2008.10.28. 09:21:09

Előző bejegyzések kapcsán eszembe jutott a következő Ige:

"És az a kenet, amelyet ti kaptatok tőle, bennetek marad, és így nincs szükségetek arra, hogy valaki tanítson titeket: hanem amint az a kenet megtanít titeket mindenre, úgy igaz is és nem hazugság, és amiként megtanított titeket, úgy maradjatok ő benne." 1 János 2:27. Ámen.
süti beállítások módosítása