Friss topikok

  • egypuputeve: Szerintem a kettő együtt jár, nem lehet szétválasztani. Viszont ok és okozat viszony fellelhető. D... (2012.08.10. 00:07) ELEVE ELRENDELT SZABAD AKARAT
  • bebai: Kedves Melody! Köszönöm kedves szavaidat. Amint látható több éve nem jöttem új bejegyzéssel erre... (2010.04.20. 20:16) LELKI GYOMORGÖRCS-OLDÓ
  • bebai: Kedves ixipszilon! Köszönöm érdekes és újszerű fejtegetésedet Babilonról. Szívesen olvasnék még to... (2008.12.08. 17:41) A NAGY, PARÁZNA BABILON
  • bebai: Kedves zuzm0! A cikk írója egy -sajnos- világjelenségre hívja fel a figyelmet, és számomra azért i... (2008.11.22. 13:19) PARÁZNA SZELLEM, TESTI ÉLET
  • fairi: "Tehát: ha pld. én azt mondom pont neked, hogy az evo-t fogadom el, de azért azt is mondom, hogy v... (2008.10.31. 00:54) A ZSIDÓ MONOTEIZMUS EREDETE

Földönkívüli szemmel

Élet, halál, kérdések egy földönkívüli szemszögéből.

Linkblog

A TITOKZATOS KÓD

2008.04.18. 15:49 | bebai | 21 komment

Címkék: biblia világvége dimenzió földönkívüli jelenések könyve

   A Föld bolygón születtem, de nem tartozom ide. Egy másik, - téren, időn kívüli - dimenzió országának állampolgáraként élek itt. Nem vagyok egyedül, hasonló társaimmal munkálkodunk a hazugságok láncolatainak leleplezésén, amik által a félrevezetett emberiség a vesztébe rohan.
   Itt a Földön semmi sincs véletlenül. Egy gigantikus forgatókönyv szerint alakul az emberiség történelme. A szerencsétlen, félrevezetett emberiségé, amelyik azt gondolja, hogy elméjének néhány százalékos kihasználtságával már szinte mindent megértett létének alapvető kérdései közül. Pedig még saját agyának működéséről is csak töredékes tudásanyaggal rendelkezik, amely csak arra elég, hogy félreértelmezze a valóságot, és belesétáljon egy olyan csapdába, amit egy nálánál sokszorosan magasabb rendű intelligencia állított számára, körmönfont hazugságok labirintusain át vezető úton, a  végzetes cél felé.
   Ahogy már fent említettem, a földi pályafutás egy előre meghatározott forgatókönyv szerint történik. Jó előre leszögezem, hogy ehhez megkapta az emberiség az útikalauzt, a Biblia formájában. Olvassa is a bolygó  lakossága szorgalmasan, ez a legolvasottabb könyv a mai napig.
   Ám, ha ez az útikalauz, miért magyarázható annyiféleképpen- félre?
Egyetlen oka van: a Biblia valósághű megértéséhez egy kódra van szükség, de miután ez egy természetfeletti forrásból származó könyv, a kód is természetfeletti. Semmiképpen nem lehet hozzájutni anyagi, földi szinten. Ezzel lehet elvitatkozgatni, de én csak egyet ajánlhatok:
 Tegyél egy próbát: kezdd el olvasni a Jelenések Könyvét, és figyelj...érted-e, amit olvasol? nem érzed-e úgy, hogy szükséged lenne egy "fordítógépre", vagy legalább valami magyarázatra? ( Légy csak őszinte, és ne áltasd magad azzal, hogy azért nem érted, mert nehéz olvasmány, vagy éppen összevisszaság...)
  Bizony állítom Neked, hogy könnyű és érthető formában van megfogalmazva a Bibliában az ember jövője ezen a Földön. S amit ott olvashatunk, szemünk előtt valósul meg, letagadhatatlan bizonyítékaként a Biblia igaz voltának.Csak a kódot kell hozzá megszerezned, és feleletet kaphatsz nemcsak saját életed, hanem az egész emberiség minden égető és jelen pillanatban földi szinten megválaszolhatatlan kérdésére.

 Ezek közül némelyek:

Miért van veszélyben az emberiség?
Mikor lesz a világvége, ha lesz egyáltalán?
Van-e a földön kívül élet az univerzumban?
Mik a horoszkópok valójában és igazat jósolnak-e?
Lesz-e gazdasági világválság és mi a kiút ebből?
Miért van annyiféle vallás?
Mik azok az UFO-k, és valóban azok-e?
Mi az igazság a globális felmelegedésről?
Visszafordítható folyamat-e a társadalmakban egyre fokozódó agresszivitás?
Mi az a zsidó-kérdés, van-e és ha nincs, miért van mégis?
6 nap alatt teremtette Isten a világot? (de mi van az évmilliós leletekkel?)
Ősrobbanás, szuperhúrok, mi az igazság?
Miért él az emberiség a Földön?
Mi az emberi élet értelme? És célja?
Kicsoda Jézus Krisztus?
Vannak-e szellemek?
Kik a Biblia szerinti angyalok?
Az információ eredete.
Az univerzum szerkezete.
Ha Isten szeretet, honnan van a gyűlölet a világban?
Globalizáció és világkormány: lesz vagy nem?
Az emberi történelem forgatókönyve.



Hamarosan folytatom ...

A bejegyzés trackback címe:

https://foldonkivuliszemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr28431643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

deep_fried 2008.04.21. 16:10:54

És ki ölte meg Kennedyt?
P=NP?

bebai · http://cseremix.hu 2008.04.22. 09:33:27

Ez nem földökívüli téma, de ajánlom figyelmedbe ezt a linket:

www.nethirlap.hu/forumengine.php?par=18&topic=6204

Az igazi Svarc Enegger · https://www.youtube.com/watch?v=Ik9qunsZZtY&index=21&list=RDJVoyWQSNr8I 2008.05.04. 19:04:09

A bibla félreértés nélküli, határozott és világos és ellentmondásmentes értelmezéséhez csak egy dologra van szükség: a tébolyra.
Onnantól kezdve nincs akadály, nincs lehetetlen.

fair-i 2008.05.15. 21:18:09

"Semmiképpen nem lehet hozzájutni anyagi, földi szinten. Ezzel lehet elvitatkozgatni, de én csak egyet ajánlhatok"
ez teccik,vagyis felesleges agyalnom,úgyse fogom megtudni az igazat!
Akkor meg mi a fenének jó a Biblia!Metafora gyűjteném,te se tudod megoldani!lehet egy drogos,beszívott ember írta,lázálmaiban,mikor a túladagolta a varázsgombát!
Vagy tudatos manipuláció,egy embernek célja volt vele!

"A Föld bolygón születtem, de nem tartozom ide. Egy másik, - téren, időn kívüli - dimenzió országának állampolgáraként élek itt." erre varrjon vki csomót!
Mi a kulcs?
Már azt is elhiszem lassan,hogy szórakozásból nyitottad ezt,mit lehet elhitetni az emberekkel? vagy iskolai tanulmányok miatt,egyik feladatod ez!Pszichológia kutatás!

bebai 2008.05.15. 21:55:39

A Biblia az egyetlen könyv, ami olyan előre megjövendölt -sokszor történelmi -eseményeket ír le, amik szóról szóra beteljesedtek. Ez, és keletkezésének körülményei is bizonyítják, hogy nem emberi agyból pattant ki! Csak egy példát mondok: Nézd csak meg a megváltozott éghajlatot, a sokasodó, katasztrófákat, a növekvő agresszivitást: ezt Jézus 2000 éve megmondta előre, mint az utolsó idők egyik jeleit. A globalizálódó világ pld. készül a nagy világkormány megalakulására. Ezt meg még régebben, Dániel prófétánál olvashatjuk, most pedig részt veszünk benne. Százával vannak beteljesült próféciák, Jézus személyéről is több, mint 300 van. A Biblia a leghitelesebb könyv, ezen a földön. Nyugodtan nevezhetjük forgatókönyvnek. Ahogy írtam, megértéséhez szükséges az bizonyos "kód" Erről szól a blog, de már akadt itt valaki, aki szintén rendelkezik vele. Mindenkinek megvan a lehetősége, hogy megismerje. De Rád erőltetni senki se fogja.
Azért írok ezekről a dolgokról, mert szeretem az embereket.

ÉN 2008.05.15. 22:14:25

Mi bajod a Világkormánnyal??!! Hm?!

bebai 2008.05.15. 22:33:00

A szemünk láttára alakuló események a világkormány megalakulásához készítik az utat. Egy példának hoztam fel a Biblia szavahihetőségére.

fair-i 2008.05.15. 23:03:11

Milyen világkormány:egy uránatomban nagyobb az egység mint az emberiségben!
"A Biblia az egyetlen könyv, ami olyan előre megjövendölt -sokszor történelmi -eseményeket ír le" belemagyarázás,belemagyarázás,belemagyarázás!
egész könyv metafora,abba mindent bele lehet magyarázni!
"Százával vannak beteljesült próféciák" egyre kiváncsi vagyok!
ez hogy jövőben háború lesz éhínség! ehhez nem kell jósnak lenni,
emberek vagyunk!Nem Biblia próféciái fogják a bajainkat megoldani hanem mi magunk!
egység kell,de biztos nem központi hatalam,mert az diktatúra!
Mondjuk néztem a Megiddo filmet!
Ady Endre versei mindig aktuálisak tudnak lenni,pedig 100 éve halott
Aki megírta bibliát jó költői érzéke volt,tanácsadó könyv+mesegyűjtemény,példázatok!
Nem látok benne isteni dolgot,mondjuk az egészet sose tudtam elolvasni,mert én iylenektől hamar fejfájást kapok!
Időtlen metaforákba szedte a gondolatait,zavaros értelmetlen szöveggé öntötte,amibe azt lát bele az olvasó amit akar!
"Erről szól a blog, de már akadt itt valaki, aki szintén rendelkezik vele." nemsoká 7 milliárd ember lesz a földön,ketten ismerik a titkot!ha ilyen lelkesen halad isten,akkor elfog tartani párezer évig!

bebai 2008.05.15. 23:37:04

Nem megyek nagyon messzire, történelmi eseményként itt van mindjárt Izrael állam létrejötte. Miután Titus lerombolta Jeruzsálemet a zsidó nép szét lett szórva a világ négy tájára, mert Isten ezt mondta nekik . De azt is mondta, hogy az idők végén összegyűjtelek benneteket. Miután több, mint 1900 évig nem volt zsidó állam!!!!(Ezt részletesen leírtam a Happy Birthday c. topicban) Egy iszonyatos túlerővel szemben győztek néhány nap alatt.
Régebbi tört esemény pld. A négy világbirodalom:a Babiloni, a Méd-Perzsa, a Görög és a Római Birodalomról olvashatunk Dániel könyvében, ami szintén szó szerint beteljesedett.
Ezek a próféciák mind sokkal előbb íródtak, a csalást sokan próbálták rábizonyítani, de sikertelenül.
Sok ilyen példa van még. Ha nem hiszel a Biblia szavahihetőségében, azért a Biblia a hibás?Egyszer legalább megvizsgálhatnád.

fair-i 2008.05.16. 00:48:47

bebai:ez így le van írva,vagy a te értelmezésed?
"Dániel könyvében" le irta a Írómai birodalom ekkor meg ekkor meg fog alakulni és stb.
Zsidó államot annyira nem kell félteni,kapott segítséget,az is meg van írva??USA,Nagy Britannia!
És görög birodalmon nem volt,azok mindig városállamok voltak! makedónok volt Nagy Sándor!
Dani bácsi mikor mondta a tutit,pontosan a szövegzet mikor lett a mai formájában???
"Ha nem hiszel a Biblia szavahihetőségében, azért a Biblia a hibás"
akik összeállították,több konkrétum,és kevesebb ember halt volna meg a Földön!

bebai · http://cseremix.hu 2008.05.16. 16:26:43

A makedón Nagy Sándor vezette birodalmat joggal nevezhetjük 3. világbirodalomnak, hisz ő volt aki miután megsemmisítő vereséget mért III.Dáriusz perzsa királyra a kilikai csatában s a következő tíz évben kiterjesztette a határokat Indiáig és Afganisztánig.
A világbirodalmakról szóló prófécia szó szerint olvasható: Dániel könyvében, amely keletkezett: ie.530.Círus király idejében.

fairi 2008.05.16. 18:58:22

bebai:nana,olyan h világbirodalom még sose volt!
makedón volt,nem görög!
"Dániel könyvében, amely keletkezett: ie.530.Círus király idejében." mikor tették ble a Bibliába?Pár lelkes ember írogathatott még rajta,nem?
Szó szerint bele van írva,vagy sok-sok metafora ami utólag értelmezve ráhúzhatunk eseményekre!
Mint Notredamus,kb 2-3% ami jó,több erős belemagyarázással lehet elfogadtatni!
már metamatikával is bejön!
"Egyszer majd eljön egy nagy háború.."
Ez univerzális formula! Mitr eljön a világvége...
ezt már 2000 éve várják,de nem jött el,mikor mellésül,jön a szokásos magyarázkodás,hogy elfelejtettünk vmit beleszámolni...
Stb.
olyan van ami nagypontosággal,nagy értelmezés nélkül is lesüt róla!Semmi rizsa,semmi bonyolult metafora,csak tény!
ilyen blogbejegyzést csinálhat,ami még a legracionálisabb embernek is lesüt,hogy tényleg ez egy jóslat!

bebai 2008.05.16. 20:27:54

fairi.
Beszéltünk a Qoumrán-sz.-i leletekről, akkor találták több más ÓSZ könyvvel együtt, a jelenlegivel szó szerint megegyező Ésaiás könyvének másolatát, ami bizonyítja a hitelességét reményeim szerint olyanoknak is , mint Te vagy. Az Ésaiás tele van Messiási próféciákkal. Egyébként több, mint 300 van belőle.
Ésaiás beszél egy személyről, akinek el kell jönnie, aki gyalázatos körülmények között fog meghalni (Ézs.53,1-10)
elutasították (Ézs.49,7)és mégis dicsőségesen felmagasztalták(Zsolt,22,1-19)ember(Ézs.9,5) és egyidejűleg Isten(Ézs.40,1-3) király (Zak.9,9) és egyidejűleg szolga(Ézs.50,6 és 52,13.)
Ezek kis példák a 300-ból a helyhiány miatt. Lehet, hogy a közeljövőben írok egy bejegyzést, ahol felsorolom az összeset.
Annak a valószínűsége a valószínűség számítás szerint, hogy a több, mint 300 próféciából csak 48 is beteljesüljön véletlenszerűen, Stoner, a pasadéniai matematikai intézet volt vezetője szerint (jól figyelj!)
1:10 a százötvenedik hatványon, ami elképzelhetetlenül nagy szám, hiszen az univerzum "mindössze" 10 a nyolcvanadik hatványon. (Bocs, de nem tud a gépem hatványt számszerűen írni)

fairi 2008.05.16. 20:59:46

bebai:ezt még rá lehet akát Julius Ceasarra is!
na jó ez durva lenne,császárok isten fiainak vallották magukat,ez persze részletkérdés!
Cesar se halt meg kellemesen,halálra szurkálták,császár volt,hogne,szolga:népet akarta szolgálni,köztársaság omladozott!
Sztem hallottad hogy a jóslat önbeteljesítése!
Jézus:Fiatal gyerekként hallotta a történeteket(olvasni kétleném hogy tudott akkoriban),és érzett magába annyi erőt,és felálljon és mondja tudja az igazat!
100 évvel ezelőtt jött volna elküldik a fenébe,100 évvel később már nem figyeltek volna rá!
Várták a messiást néhányan,ha akkor élnél szó nélkül lehetnél te is az isten fia,körítés megvan,de a 21.században már nem ér semmit!
Ha most jönne hamar a zártosztályon kötne ki közveszély okozásáért,kapna egy kis antidepresszánst, meg egy elektrosokkot,és helyrerándulna:D

ha 48-ból 1-en nem találok semmi fogást,akkor minimum annyi van benne mint Notredamus jóslataiban:P:P:P

bebai 2008.05.16. 21:35:37

Jézus azt is előre megrendezte, hogy Betlehemben szülessen meg, ugye? Merthogy ez is a próféciák között van, valamint a kereszten függve gondja volt rá, hogy beteljesítse azt a próféciát, hogy köntösére sorsot vetnek. Sorolhatnám azokat a bibliai helyeket, amiket nem volt módja befolyásolni, de sztem nincs értelme, Te eltökélted Magadban, hogy megcáfolod. Még akkor is , ha esélytelen. Még mindig nem írtad meg, most a Bibliától függetlenül azt, hogy ha egy műnek kilenc szerzője van, hogyan lehetnek mind a kilencen utolsók?

fairi 2008.05.16. 22:05:11

bebai:miért volt anyakönyvvezető akkoriban?
és bele van írva egy papírba,Jézus Krisztus született Betlehembe,ekkor meg ekkor,apja ismeretlen(anya bevallása szerint isten,de mivel a genetikai vizsgálatot csak 1950 év múlva találják fel ezért elfogadható),anyja ő.....
ha azt mondta a történetíroknak itt született akkor már el is hitték,de lehet máshol?
"Sorolhatnám azokat a bibliai helyeket, amiket nem volt módja befolyásolni, de sztem nincs értelme.." mitikus személy élete egy mitikus könyv alapján az nagy bizonyíték!:D
Utóértelmezéseknek helye nagy!
Amit most mondtál !!!!szószerint!!!-nem metaforában, van leírva??????

Pl. a zsidók nem ismerik el Jézust Messiásnak,lehet ők tudják jobban:D
Én római katolikus vagyok(hivatalosan),és nem ismerem a verziójukat,de remélem jön majd egy zsidó és ő is "jólmegaztmondja"!
"e eltökélted Magadban, hogy megcáfolod" ha lenne időm,meg adnának érte pénzt szónélkül,hobbiból biztos nem,se időm se affinitásom ez iránt,de ha konkrét idézetet adsz ki,azt meglehet!!
Te hoztad fel,és válaszoltam rá!
20éve vagy kitudja mióta bújod a bibliát,így előnybe vagy,neked szentírás, nekem szépirodalmi mű!
Igy is kezelem!
ebben a témakörben te vagy előnybe,más topicban hátrányban!

bebai 2008.05.16. 22:29:18

fairi.
A zsidóknál nemzetség-táblák voltak, amit igen nagy precizitással, gondosan ellenőrizve vezettek, tévedésnek helye nem volt.
A zsidók valóban nem ismerik el Messiásnak, de mint történeti személyt a múlt században felmentették a vádak alól.
de hogyan lehetne "csak" történeti személy? Ő mondta magáról: Isten Fia vagyok. Hazug volt? vagy őrült? De a beszédeit olvasva, nem ez az olvasó benyomása. Arról nem beszélve, hogy halála után a gyáva nyuszi apostolokból harcos oroszlánok lettek olyannyira, hogy egy kivétellel vállalták a mártírhalált inkább, mint hogy megtagadják Őt. Hogyan lehetséges ez? Erre a válasz csak egy : Látták halottnak, azután látták élőnek, látták felmenni a felhők fölé. A meggyőződés adhat akkora bátorságot, hogy vállalja valaki a halált is érte.

fairi 2008.05.16. 22:59:45

"Hazug volt? vagy őrült?" miért ne?
"A meggyőződés adhat akkora bátorságot, hogy vállalja valaki a halált is érte" egy halhatatlan embernek ez mért probléma?
Úgyse hal meg!ha őrült akkor is helytálló,betegesen hit az igazában!
"A zsidóknál nemzetség-táblák voltak, amit igen nagy precizitással, gondosan ellenőrizve vezettek, tévedésnek helye nem volt." nemzetségekez vezették ok,akkor apja is megvan,vagy beirták neki: Istent?
születésnél csak az anya a biztos,apa sose:D
Születési hely,meg sokszor az lett ahova vallotta magát,nem?

bebai 2008.05.16. 23:23:15

A nemzetségi táblákba nem lehetett beírkálni, meg kihagyni se. Jézus apjaként József lett bejegyezve, bár ő tudta, hogy Isteni beavatkozás eredményeként született Jézus.
Jézus emberi testében nem volt halhatatlan! Sokan látták meghalni szörnyű szenvedések után. A képek nem adják vissza a sok borzalmat. A római katonák értették a dolgukat.Egy ilyen borzalmas halálnemet önként vállalt szeretetből az emberiségért, ( értem és érted is! ) Halála és temetése után a Szent Szellem erejével támadt fel és azután már isteni testben járt még több hétig a Földön, ami azt jelenti, hogy akkor már nem volt alávetve a fizikai törvényeknek. A Biblia élesen külön választva kezeli a kétféle létformát.

fairi 2008.05.16. 23:42:11

"Jézus apjaként József lett bejegyezve, bár ő tudta, hogy Isteni beavatkozás eredményeként született Jézus." itt van a kocka elvetve:Mária megcsalta Józsefet,ha bevallja az igazságot akkor kemény retorziót kap,de ha istenre hárítja a dolgot az már jó leplezés(József nem követett el volna istenkáromlást),hol született az lényegtelen, Betlehemet mondanak be! Utána egy jó neveltetés fiúknak,többi már történelem!
"Jézus emberi testében nem volt halhatatlan!" neki ez mindegy volt,ha elhitte a lelke az,ennyi elég!

te meddig mennél el,hogy megtagadd a hitedet???
Ő a végsőkig elment(pont)
Volt már sok példa erre!

"Egy ilyen borzalmas halálnemet önként vállalt szeretetből az emberiségért" pogányok még rosszabbat kaptak mint Jézus(igazán nagy kínzást nem is kapott),de sajna a jótékony katolikus egyház mindent megsemmisített!
Ami nem volt ok!

"Halála és temetése után a Szent Szellem erejével támadt fel"
vagy hívei túlzásba vitték a párducgalóca evést,fél szem helyett 1 szem nadragulyát kaptak be......

pogányokat ki sajnálta senki,mindekit megöltek aki kapcsolatba lépett a pogánnyal,addig a rómaiak rossz munkát végeztek!
ha csírájában rögvest mészároltak volna, te se tudnál Jézusról semmit! gnoszticizmus ismerős?katolikus egyház kivégezte őket,minden könyvüket elégette!nemrég fedeztek fel egyik könyvüket,biztos hallottál már róla...Töredékes,rossz állapotú:(
Ezenkivül sok irányzat volt,de mi lett velük,borzalmas kínhalál!

Rácz Lajosné 2008.10.26. 21:08:27

Nem tudom, ki az író de nem csodálkozom a támadásokon! Ez aztán magyarázat a javából! Kitartás és kívánom, hogy akinek az Úr szánta a magyarázatokat minnél előbb rátaláljon!
süti beállítások módosítása