Friss topikok

  • egypuputeve: Szerintem a kettő együtt jár, nem lehet szétválasztani. Viszont ok és okozat viszony fellelhető. D... (2012.08.10. 00:07) ELEVE ELRENDELT SZABAD AKARAT
  • bebai: Kedves Melody! Köszönöm kedves szavaidat. Amint látható több éve nem jöttem új bejegyzéssel erre... (2010.04.20. 20:16) LELKI GYOMORGÖRCS-OLDÓ
  • bebai: Kedves ixipszilon! Köszönöm érdekes és újszerű fejtegetésedet Babilonról. Szívesen olvasnék még to... (2008.12.08. 17:41) A NAGY, PARÁZNA BABILON
  • bebai: Kedves zuzm0! A cikk írója egy -sajnos- világjelenségre hívja fel a figyelmet, és számomra azért i... (2008.11.22. 13:19) PARÁZNA SZELLEM, TESTI ÉLET
  • fairi: "Tehát: ha pld. én azt mondom pont neked, hogy az evo-t fogadom el, de azért azt is mondom, hogy v... (2008.10.31. 00:54) A ZSIDÓ MONOTEIZMUS EREDETE

KOZMIKUS HÁBORÚ 2.

2008.04.24. 14:29 | bebai | Szólj hozzá!

Címkék: gondolatolvasás természetfeletti kvantumfizika könyvek könyve akaratátvitel

Előző rész folytatása:

...ezek után fogcsikorgató dühvel támadt és támad a mai napig az  Isten saját képére és hasonlatosságára teremtett emberi fajra és presztízskérdést csinál belőle, hogy minél nagyobb tömegeket nyerjen meg a maga számára, ami az embernek egyenesen katasztrofális következményekkel jár.

  A földi egyeduralmáról saját maga is beszélt, miközben Jézust felvitte egy magaslatra, az első földi találkozásuk alkalmával: „…megmutatta neki (Jézusnak) a föld minden országát egy szempillantásban, és mondta neki…:

   -Néked adom mindezt a hatalmat és ezeknek dicsőségét, mert nékem adatott, és annak adom, akinek akarom.” (Lukács 4;5-6)

Mivel természetfeletti lény, tulajdonságai, így haragja is minden elképzelésünket felülmúlja. Semmiképpen ne próbáljuk emberi léptékkel felmérni. Bár bukásakor elvesztette szépségét és világosságát, különleges képességei  nagy részét megtarthatta, mivel azok lényének meghatározói. Így például a gondolatolvasás és a gondolat-, és akaratátvitel, amit az emberi elme manipulálására használ. A mindenütt jelenvalóság és mindenhatóság kizárólag a Teremtő privilégiuma. Ezek hiányát úgy hidalja át a Sötétség Fejedelme, hogy hatalmas démoni seregeket és hordákat tart készenlétben és mozgósít folyamatosan.

  A bolygón való helyváltoztatásra a Biblia tanúsága szerint egy szempillantás alatt képes, akár a legnagyobb távolságokra is. Ezen még csak nem is csodálkozhatunk, a non-lokalitás elvére gondolva, ami már kvantumfizika alapfogalmai közé tartozik a 21.században. 

   Azonban nem játszhat nyílt kártyákkal, ugyan ki követne szabad akaratából egy dühöngő rémet? Ezért, hogy megtévesztési stratégiája sikert arasson, gondosan becsomagolja embergyilkos terveit. Nevéhez hűen ( Sátán=ellentmondó, rágalmazó, hazug) a hazugságokat  valóságnak állítja be, és mindent elkövet azért, hogy az emberiséget a legnagyobb nyomorba taszítsa, és a hiszékeny emberi lényeket foglyul ejtse a saját birodalma számára.  Sátánnak a székhelye ugyan a Föld bolygó, de birodalma alapja továbbra is a természetfeletti világban található, ahol az elképzelhetetlenül gonosz és erőszakos alattvalóival, hierarchikus rend szerint uralkodik.

   (Egy magyarországi közismert, úgynevezett "gyógyító" (Gy.J.), -aki elmondása szerint földönkívüli kapcsolatból nyeri az "erőt", -egyenesen Nyolc Dimenzió Urának nevezi.)

 Többek között ezzel kapcsolatosan is inti az embereket a Könyvek Könyve:

 „Öltözzétek fel az Isten minden fegyverét, hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben. Mert nem test és vér ellen van nekünk tusakodásunk, hanem a fejedelemségek ellen, a hatalmasságok ellen, ez élet sötétségének világbírói ellen, a gonoszság lelkei ellen, melyek a magasságban vannak.” (Efezus 6;11-12)

 

(folytatás hamarosan)  

A bejegyzés trackback címe:

https://foldonkivuliszemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr24440278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása