Friss topikok

  • egypuputeve: Szerintem a kettő együtt jár, nem lehet szétválasztani. Viszont ok és okozat viszony fellelhető. D... (2012.08.10. 00:07) ELEVE ELRENDELT SZABAD AKARAT
  • bebai: Kedves Melody! Köszönöm kedves szavaidat. Amint látható több éve nem jöttem új bejegyzéssel erre... (2010.04.20. 20:16) LELKI GYOMORGÖRCS-OLDÓ
  • bebai: Kedves ixipszilon! Köszönöm érdekes és újszerű fejtegetésedet Babilonról. Szívesen olvasnék még to... (2008.12.08. 17:41) A NAGY, PARÁZNA BABILON
  • bebai: Kedves zuzm0! A cikk írója egy -sajnos- világjelenségre hívja fel a figyelmet, és számomra azért i... (2008.11.22. 13:19) PARÁZNA SZELLEM, TESTI ÉLET
  • fairi: "Tehát: ha pld. én azt mondom pont neked, hogy az evo-t fogadom el, de azért azt is mondom, hogy v... (2008.10.31. 00:54) A ZSIDÓ MONOTEIZMUS EREDETE

POKOLI HORDÁK RABSÁGÁBAN

2008.04.25. 09:51 | bebai | Szólj hozzá!

Címkék: relatív agymosás abszolutum törvényszegés eufória

   Felvetődhet a kérdés, hogy a mindenek Teremtője, Aki Maga a Szeretet, tétlenül nézte a Gonosz invázióját? Azon a bolygón, amit különös gonddal készített a saját képére és hasonlatosságára alkotott ember számára, és amit minden teremtési nap végén úgy minősített, hogy „igen jó”!? És egyáltalán miért hagyta, hogy ott az Édenkertben az ember első sátáni félrevezetése megtörténjen?

    Mindenek alkotója nem robotokat teremtett: minden élőlény legfontosabb tulajdonsága a szabad akarat, a választási képesség. A teremtmények önszántukból döntöttek úgy, hogy hallgatnak a Lázítóra, mert olyan jól hangzik a kulcs-mondat:

    „-olyanok lesztek, mint az Isten…” (1.Mózes 3;5.)

A mai napig, ezredévek távlatából is tömegeket mozgat ez az igény: Isteni lénnyé válni! Bár le van fordítva mai nyelvre, a lényege ugyanaz: Lerázni a kényelmetlen felelősség vállalást, öntörvényűvé válni, bármi legyen is az ára.

     A Nagy Agymosó a maga szuper intelligenciájával olyan módon manipulálja a földi agyakat, hogy egyfajta szellemi vakság” igézetében a legfontosabbat veszi el: A szabad akaratot.

     Az emberi faj a pokol hordáihoz csatlakozott, eufórikus állapotban masírozva a szakadék felé.

     Isten=Élet (abszolút, önmagában létező)

Ő, mint mindennek forrása, és fenntartója nyilvánosságra hozta azokat az összefüggéseket, törvényeket, amelyek szerint az Univerzum működik.

(zárójelben: Ha te programozó vagy és alkotsz, mondjuk egy softwert, kissé furcsállni fogod, ha én majd jobban tudom, hogyan és mire kell használni…)

Minden olyan megnyilvánulás, ami az Abszolút Élettel szemben áll (akár testi-lelki-vagy szellemi szinten), teljesen logikusan és egyértelműen halált jelent.

     Ez annyira egyszerű!

Egy relatív aggyal rendelkező, esetleges létformában raboskodó faj: az ember, merészen szembehelyezkedik az Abszolútummal!

Hát ez a bűn eredete. Törvényszegés!

   Isten megtehette volna, hogy az emberiséget hagyja a saját levében megfőni, ha már fellázadt az Élet ellen, a halált választotta.

Ám a Mindenható Jóság megmentési tervet készített, és a Sátán minden erőfeszítése ellenére meg is valósította zseniális elgondolását.

folyt.hamarosan

A bejegyzés trackback címe:

https://foldonkivuliszemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr88441351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása