Friss topikok

  • egypuputeve: Szerintem a kettő együtt jár, nem lehet szétválasztani. Viszont ok és okozat viszony fellelhető. D... (2012.08.10. 00:07) ELEVE ELRENDELT SZABAD AKARAT
  • bebai: Kedves Melody! Köszönöm kedves szavaidat. Amint látható több éve nem jöttem új bejegyzéssel erre... (2010.04.20. 20:16) LELKI GYOMORGÖRCS-OLDÓ
  • bebai: Kedves ixipszilon! Köszönöm érdekes és újszerű fejtegetésedet Babilonról. Szívesen olvasnék még to... (2008.12.08. 17:41) A NAGY, PARÁZNA BABILON
  • bebai: Kedves zuzm0! A cikk írója egy -sajnos- világjelenségre hívja fel a figyelmet, és számomra azért i... (2008.11.22. 13:19) PARÁZNA SZELLEM, TESTI ÉLET
  • fairi: "Tehát: ha pld. én azt mondom pont neked, hogy az evo-t fogadom el, de azért azt is mondom, hogy v... (2008.10.31. 00:54) A ZSIDÓ MONOTEIZMUS EREDETE

Földönkívüli szemmel

Élet, halál, kérdések egy földönkívüli szemszögéből.

Linkblog

MODELLEK, MAGYARÁZATOK

2008.05.26. 12:27 | bebai | 32 komment

Címkék: univerzum galaxis androméda fényév tejútrendszer

Mielőtt visszakanyarodnék a Bibliához, vessünk egy pillantást a mikrofizikai valóság után a makro-világra, mivel semmiképpen sem lenne teljes körutazásom a természettudományok világába. Most csak néhány, mai ismereteink szerinti matematikai adatot sorolnék fel, azután pedig megdöbbentő modellekkel fogok szolgálni.

Az Univerzum kiterjedése: ~12 MILLIÁRD FÉNYÉV!

A Tejútrendszer 200 milliárd csillagból áll. Átmérője: ~100 ezer fényév. Csillagainak tömege: 200 milliárd naptömeg.(Napunk tömege: 2x10 a huszonhetediken hatvány!) A még szabad szemmel látható Androméda köd nevű galaxis 2,25 millió fényévnyire van tőlünk.

A galaxisok száma a kozmosz jelenleg áttekinthető részében több száz milliárd, és ezek un. Galaxishalmazokat alkotnak. Legismertebb a Virgo, a maga 2500 galaxisával, össztömege 790 milliárd naptömeg.

A legnagyobb ismert galaxis a Markarian 348, átmérője 1,3 millió fényév.(Hasonlítsuk össze a Tejútrendszer méreteivel, hogy fogalmunk legyen, ld. fentebb.)

Most pedig jöjjön a beígért modellezés, a nagyságrendi viszonyokról, hogy emberi mértékkel is el tudjuk képzelni az elképzelhetetlent.

1.modell:

Itt a kicsinyítés 1:százmilliárdhoz.

A Nap cseresznye nagyságú, a Föld homokszem méretű, mely a cseresznye Nap körül kering 1,5 méter távolságban. A Jupiter 1,4 mm-es és 8 méterre kering a cseresznye Naptól. A Plútó 59 méterre kering. Az Alpha Centauri (legközelebbi csillag) 410 km-re lenne, az Androméda (valódi távolsága 2,3 millió fényév) már nem férne földi modellünkbe, Nap-Föld távolság kétszeresére kell elhelyeznünk.

2.modell:

Gondolatban kicsinyítsük le az ember hidrogénatom méretűvé. Mekkora helyre lenne szükség a Föld teljes lakosságának elhelyezésére? Egy szobára? Egy gyufásdobozra? Egy gyűszűnyi, vagy gombostűfejnyi térfogat? NEM!

Az összlakosság EZERSZERESE elférne egy baktérium térfogatában, vagyis egy 2-3ezred mm átmérőjű gömbben.!!!

Ilyen kicsinyítés mellett a Föld átmérője 1mm, a Hold 0,3 mm a Nap 11cm. A Nap-Föld távolság 12 m, a Szaturnusz(9 mm) 111m-re keringene a  nap körül, és pld az Orionbeli Rigel a Hold mögött 50000 km-re helyezkedne el.

3.modell:

Sebesség és távolság méretarányos kicsinyítése: Az Androméda-köd kiterjedése 150 000 fényév. Ha beszúrnánk egy gombostűt a ködről készült fényképbe, a lyuk mérete 600 fényévnek felelne meg. Namost: ha egy sugárhajtású repülőgép (1000 km/óra) keresztülrepülne ezen a lyukon, az 650 millió évig tartana!

Hasonlóság áll fenn a makro és a mikrokozmosz világa között, ez mára köztudott: mindkettő kihívás az emberi agy felfogóképessége számára. Ezért erre is néhány modellt hívunk segítségül:

A modell:

Mikrovilág: Egy csipetnyi só, melyet két ujjal felcsippentettünk, vajon hány atomot tartalmaz? Egy emberélet kevés a megszámolásához, számítógép segítségéhez folyamodunk. Egy közepes gép másodpercenként tízmilliárd atomot képes megszámolni. Gondolnád-e hogy gépünk 50 évig lenne kénytelen a sószemcsével foglalkozni?

B modell:

Az Univerzumra nem az anyag, hanem az űr jellemző elsősorban. Az elemi részecskék közötti űr lélegzetelállító. Ha egy hidrogénatom protonját gombostűfej méretűre nagyítjuk, és mondjuk Frankfurtba helyezzük, (am Maine) akkor a körötte levő elektronpálya Olaszországon, Franciaországon, Hollandián és Lengyelországon halad keresztül.

(W.Gitt nyomán)

Maradjunk egy pár mondat erejéig az általam előző bejegyzésemben ingoványosnak definiált talajon. E megállapítás igazságtartalmát tudományosan is támogatandó, újfent Max Planckhoz, a kvantumfizika egyik úttörőjéhez fordulok. Az ő megállapítása: „Valamely tudományos igazság nem úgy szokott győzelemre jutni, hogy az ellenfelek meggyőzetnek,  és kijelentik, hogy megtértek, hanem inkább úgy, hogy az ellenfelek lassanként kihalnak és a felnövekvő nemzedék már eleve hozzászokik az igazsághoz.”(Th.S.Kuhn: A tudományos forradalmak szerkezete, 157.oldal)

Ha már ennyire elfogultak lennénk, akár hétköznapi szintre lerántva a problémát, hogyan várható, hogy a természetfeletti kérdésekben hajlandóak legyünk elfogadni a sajátunktól eltérő nézeteket? Sok tudós önmaga szemében etalon(bár igaz ez a nem-tudósok jelentős számára is) Némelyek etalon váltogatással foglalkoznak és igazándiból ők vannak jobb helyzetben, ami az abszolút Igazsághoz való közelítést illeti, mivel mindnyájan –ha bensőnkben őszinték vagyunk,-ezt keressük.

Jelenleg a Föld legolvasottabb könyve a Biblia. Ez a tény ahhoz a felismeréshez visz bennünket közelebb, hogy az emberiség jelentős része szeretné elfogadni az ott leírtakat, ám egy furcsa gellerrel, még mielőtt eljutna egy önmaga számára elfogadható következtetésre a Könyvvel kapcsolatban, már annak kritikusává válik.

A bejegyzés trackback címe:

https://foldonkivuliszemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr75487998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Elragadott 2008.05.26. 22:05:17



Szia Bebai!


Én is a Biblia alapján szemlélem a végtelennek tetszőt! "Az univerzumra nem az anyag , hanem az űr jellemző." - írod. Valóban az univerzum NEM ANYAGI a szó valódi értelmében véve ,hiszen ezt olvassuk a Szent Írásban : " Benne ( Istenben élünk ,mozgunk és vagyunk..." ( Apostolok Cselekedetei 17 , 28. )


Vagyis az anyagi univerzumra , és még azon belül a Földünkre is az az igaz , hogy minden Istenben áll fenn! Így a tér - idő vizsgálata ,és a parányok vizsgálata ,kvantum , nanotechnologia , bármi, a párhuzamos világok sokdimenziós elrendezettsége is Istenben létező valóságok összessége.

Külön TÉR és IDŐ NEM LÉTEZIK! Isten ÁLLANDÓ ,így a szellemi ,fél szellemi ,lelki ,fél lelki ,anti anyagi , anyagi , és minden más néven nevezendő univerzum (ok) , állapotokban léteznek ,mely állapotok változását ,Isten örök tervei - akarata irányítja.

Isten olyan gyors ,hogy ÁLLANDÓ! Jézus Krisztus a világ - emberiség világossága. ( János örömhíre 8 , 12 - 13. ) Éppen állandóságából ered a gyorsaságának beláthatalansága ,mert Önmagában mozgó , és mégis a változatlanság szele sem érinti A Szent Háromságot.

Ez a Teremtő természete , mely nem képessége ,hanem örök természete. Ámen. Amit mi érkező fénynek látunk az köztudottan a régmúlt. Ebből ered ,hogy amikor az asztrológusok , úgymond megmondják a jövőt , mert az a csillagokban megvan írva ,valójában a múlt lenyomatát értékelik ,és a jövőhöz semmi köze meglátásuknak. A jövőt ,mely nem kikutathaó egy tudomány által sem egyedül Isten ismeri és tárja fel. Az ember egy az örökkévalóságban meghozott személyes döntése alapján , gyakorlatilag a múltban , megéli a jelnjét. Ezen múlt , jelen megélése olybá tűnik fel az ember számára ,mintha a mában honá meg a döntéseit ,sőtt ,mintha a holnapokban lényegi döntéseket hozna.

Valólyában ,azonban amit 5O nap múlva teszek és új lesz az én számomra , mert mondjuk még valamit megértek ,azt már a VALÓSÁGBAN - ISTENBEN öröktől fogva tudtam. Ezt támasztja alá a dejavu érzés is ,hiszen nem más az , mint a születés előtti életképek megismertetése , melyek a testi lét során aktiválódnak ,így az ember látja ,hallja és érzi is mindazt amit még születése előtt megélt.


Isten Jákóbról és Ézsauról is elárulja ,hogy Jákóbot szerette ,de Ézsaut gyűlölte. Még megsem születtek ,de Isten ismerte ,mint Mindenható és tudó ,hogy hogyan fognak Őhozzá viszonyulni. " Mielőtt jót vagy gonoszt tettek volna.." - már ismerte Isten szívüket.


A belátható univerzumban sem az űr az úr, mert ami ott űrnek tűnik az az anyag esetében az ellen - anti anyag. Amint testen kívül jól láttam Isten szemével , sehol sincsen igazi űr ,mert mindenhol láthatalanul élőlények megszámlálhatatlan sokasága "nyüzsög" , de olyan dimenziókban , melyekre nekünk testben ,de műszeresen sincsen semmiféle rálátásunk.

Jézus az ember által felfogott űrt , a külső sötétségnek írja le ,ahol nagy sírás és fogcsikorgatás lesz ,azok számára ,akik nem térnek meg bűneikből , mely közül a legnagyobb a HITETLENSÉG. Ugyanis aki nem hiszi ,hogy Jézus az Isten Egyszülött Fia ,az bűneiben meghal.


Tehát a külső sötétség több mint a látható űr ,ugyanis úgy a külső sötétség ,mint a halál ,pokol , alvilág ,tüzes tó, ezek mind az ISTEN NÉLKÜLI LÉTÁLLAPOTOK jelzői és mutatói ,de ott is élnek ,illetve létezgetnek szellemi lények. Vagyis totális űr a teljességben nem létezik ,csak nehezen vagy sehogyan sem felfogható annak lakossága.

Halálom beállta előtt , a túlvilági dimenziókra fokozatosan átkapcsolva ,Isten szemével látva ,megláttam amint édesapámat színes fénykévék , fényhasábok ,elemek , táncolják körül és belül is igen szépen elvannak rendezve.

Láttam ,de nem szóltam neki semmit ,úgysem hitte volna el. Azt is jól megfigyeltem ,hogy az ember a többi emberrel is állandóan összeköttetésben áll ( telepátia is innen ered ) , de a halottnak hitt dermedtebb anyagi létezőkkel is kommunikállunk állandóan. Ha nem így volna ,akkor elfelejtenénk , hogy a váza az váza ,de azt is ,hogy mire is való.

Vagyis amég én a vázára gondolok ,addig a váza is hatással van rám ,mert egyébként én a vázát nem is tudnám a szememmel észlelni. Minden mindennel összefügg. De ez messzire vezető leírás.

Isten az abszolút TÉR és IDŐ ,Aki mindezek fölött áll mégis. Istenben létező minden anyagi is ,de Isten ezeken is felül álló. Isten nem anyag , nem antianyag , nem teremtmény , nem energia ,nem rezgés vagy hő ,hanem SZEMÉLYES LÉTEZŐ ,AKI A TEREMTŐ. Ő az ÖRÖK VAN ,A "VAGYOK AKI VAGYOK" , MERT Ő AZ AKI NÉLKÜL SENKI ÉS SEMMI NEM JÖHETETT VOLNA BE A LÉTEZÉSBE.


A Biblia leírja ,hogy a nagy mindenség is csak annyi az Istennek ,mint a vödrön a vízcsepp. A Föld is csak annyi ,de az ember is. Isten óvatosan írt ,mert a régi korok embere nem tudta azt ,amit mi ma már láthatunk ,vagy legalábbis olvashatunk azokról a távoli tájakról ,melyekről Bebai szépen írt.


Ha pedig kivisz minket az Isten testen kívülre és a saját szemét adja a látásra ,akkor olyan fantasztikus végtelen dimenziós világok megszámlálhatatlan sokaságát járjuk be és látjuk át , melyek leírására semmiféle lehetőségünk e testben nincs.

Amit mégis lelehet írni az az ,hogy ahol jelenleg elakadnak a szondák egy hatalmas sötét erőtérszerűségnél ,az nem a végállomás ,csak egy újabb színes világ kapuja. Ha majd valaha is lesznek ténylegesen fejlett műszerink ,akkor a sötét űr színes úszályóceánjain is átjutva , hol rendkívül erős fényt ,hol pedig annak hiányát fogjuk mahd látni ,már aki akkor élni fog testben.

Ahol a fény hiányát sötétségnek látják majd ,az nem valódi sötétség ,hanem egy másik dimenzió másfajta fényterjedési spektruma. Egy másik világ ,melyhez képest az ott - abban élők a mi világos univerzumunkat látják sötétnek.

Aztán az utazás végén , melyben végig Isten szemével nézve CSAK SÖTÉTSÉG VAN , bejutunk az első menny birodalmában ,mely már az örök VILÁGOSSÁG ,JÉZUS OTTHONA. Ott már nyoma sincsen a mi felfogásunk szerinti sötétségnek ,mert " aki a sötétséget világosságnak teszi meg és fordítva jaj annak az embernek ,vagy szellemnek!"

Isten az IGAZI VILÁGOSSÁG ,de a sátán képes egykori fényességét Luciferi mivoltát úgy feltüntetni ,mintha a világosság anygala lenne ,és a hamis angyalok is így tesznek. Valólyában egykori mennyei életterükre emlékezve kivetítik - projektálják egykori világosságukat. Ezért is van aBibliában az IGAZ , IGAZI VILÁGOSSÁG megkülönböztetve a hamis fényességtől.


Tér - idő - gyorsulás - lassulás - szökés - térugrás és mindenféle mozgás és állapot CSAKIS ISTENBEN LEHETSÉGES. Isten pedig minden esemény szem és Szellem tanúja a nagy , végtelennek tűnően nagy mindenségben ,melyben a miáltalunk ismeretes univerzum arzenál , nem létező ,nem látható ,nem mérhető ,csak tudható , hogy van.


Persze Isten hajszál pontosan érzi a Földünk súlyát is ,és a rajta élő milliárdok súlyát is egyenként ,de összességében is. Ismeri az állatok ,tengerek súlyát is. A Lélegzetvétel súlyát ,terjedését is Ő ismeri egyedül. Minden vízcseppet ismer és nevet ad nekik ,és azok válaszolnak az Úrnak ,ha megszólítja őket. Még az emberben lévő roppant tekintélyes víz mennyiséget is tökéletesen ismeri ,így a vérünk sűrűsége , ( mm/ h sülyedés ) sem titokNeki A fenségesnek. Ő nem analizál ,neki nem kell labor ,Ő mindenkit és mindent számszerint ,névszerint ,mérték és súly szerint ,szellemi -lelki - testi eredete és milyensége szerint is ismer.


1982 - ben a tanúja voltam ,amint megmutatta ,hogy az általam rettegett matematika , milyen egyszerű. Sok emeletes képleteket állított az Úr Jézus elém és azt mondta " LÁSS ÉS ÉRTS!" És akkor értettem meg ,hogy Jézus nem számolja ki a dolgokat ,hanem rálát mindég mindenre ,mert Ő tartja kezében a mindenséget.

Ekkor Jézus megmutatta ,hogy Ő képes az aljától visszafelé is ugyanazt az eredményt bemutatni nekem ,amit fentről kiszámolva már megmutatott. De arra is képes ,hogy a közepéből és balra számoljon ,sőtt ,hogy minden adatot elvesz ,mégis amit meghagy az egyetlen adat ,mondjuk az egyes szám egy atomjának a legkisebb nem értelmezhető eleme ,nos Ő abból is ugyanazt kihozza ,mert előle nem tűnik el AZ EGÉSZ.


Mivel Teremtő ,NEM SZÁMOL - TÁJÉKOZÓDIK , CSAK ISMER! Megdöbbentő Jézus tudása. Akkor láttam ,hogy a matek az olyan valami ,mint az írás. Ha tudom melyik betű után melyik másik jön ,hogy szavakká alakuljanak ,majd mondatokká , akkor gyakorlatilag OLVASOK. vagyis a matek egy speciális olvasás ,ami a matek diszlexiások számára érthetetlen összevisszaság.

Ez érvényes volt az összes tudományra lebontva is. Aztán Jézus olyan képleteket tárt fel ,melyeket az idegen civilizációk némelyike ért csak meg ,ember nem látja át a borzasztóan nagy számértékek miatt sem. Aztán olyan rendkívüli egyenletféléket mutatott ,amiket csak Ő ért ,de még a földönkívüliek agya sem jár rá. Az a szint már a mindenség irányításának szintje ,amit Jézus a nap 24 - órájában ,sőtt azon felül is , állandóan kontrollál ,anélkül ,hogy erre külön erőfeszítést tenne. Mindenkit és mindent lát ,hall , szagol ,tapint, érez és MINDENEL. Olyan érzékszervei si vannak ,hogy a tengerekben egymáson elcsúszó ,vízcseppek "fájdalmát " is Ő érzi meg először ,mégsem lesz a tapasztalástól semmi baja. Ő TUDJA , a vízcsepp megérzi!

Fényrészecskéinek - ÖRÖK VILÁGOSSÁGÁNAK minden parányával AZ EGÉSZET LÁTJA és irányítja. Ő az egész ,mégis a legkisebb rész is ,hogy így ,a mindenségben lakozást véve ,OTTHonról irányíthat mindenkit és mindent ,és mégis mindenkiben és mindenben benne van az Isten. Akiből és amiből Ő kivonul az HALOTT. Így ad életet mindeneknek. Ámen.

A Szent Háromság Egy Isten adjon mindenkinek a "fórumon" örök életet ,erőt egészséget és harcos tanulást ,megismerést ,hiszen oly sok a felfedezésre váró létező.

Szeretettel egy tér - idő utazó ,Gábor

dissym 2008.05.27. 16:32:36

Elragadott te meg mért gondolod hogy hinni kell neked még ha igaz is amit írsz? Még a Bibliában is nehéz hinni ki vagy te hogy elvárod?Én nem nagyon ismerem a Bibliát de az biztos hogy a te szöveged inkább hajaz egy sci-fire.

Elragadott 2008.05.27. 21:58:59



Kedves dissym!


Én nem mondom ,hogy nekem higgyenek az emberek ,én csak leírtam , ahogy lehetséges ,amit ,amiket láttam. Természetesen ha nem hihető amit írtam ,ne hidd el. Belátom ,hogy valóban az emberek számára inkább a képzelet világának megfestésének tünhet mindaz amiket írtam és nem a modern tudomány elveit követem!


Hogy ki vagyok én? Csak egy ember ,mint Te ,de azt a lehetőséget ,kegyelmet adta számomra Jézus Krisztus , hogy olyan valóságokat is láthassak amik keveseknek adatik meg a mában. Ha valaha befogadod Jézust a szívedbe ,mint személyes Megváltódat ,akkor legkésőbb a jelen tested elhagyása után ,mindent Te is meglátsz majd. Én ezt vallom ,ebben hiszek ,hiszen láttam amit láttam ,de sem leírni ,sem elmondani nemlehet A MINDENKIT ÉS A MINDENT. Neked is szeretettel felajánlom könyvem anyagát ,melyet az általad megadott E -mail címre megküldök ,totál ingyen. Max egy jót nevetsz az egészen ,vagy olvasol egy fantasztikus története ,a magyar rejtélyes idegenről. Rád bízom. Ja és a Biblia megérthetőségéhez is nyújtok némi segítséget kis írásomban. Az én E - mailom : jezustan@freemail.hu

Köszönöm ,őszinte írásodat , tisztelettel , Gábor.

UI: Ha nem írok ,akkor a netem nem megy ,hanem internyet lett.

JÉZUS KRISZTUS TÉGED IS SZERET ,NEM CSAK engem!!!!!!

vékápó 2008.05.27. 23:34:54

Egyáltalán nem tetszik amit irsz a menybe matematikát tanultál ez gáz. meg olyan reklámszerü amit irsz.jó mindenki szeretné a könyvét terjeszteni de akkor is valami nem ok.

fairi 2008.05.28. 00:07:17

Elragadott

Egyértelműségre törekedni bűn? Sajna nem mindenki halt meg,mint te!
Még a Bibliánál is zavarosabb amit írsz!Se füle se farka,mint egy hallucinációk gyötörte ember írása lenne..
Tényleg szedsz vmi anyagot vagy bármi mást?
Hosszú postodat végigolvasni kész emberkínzás!!Felfogni és megérteni nem is próbálom, mert gondolom előbb meg kell halnom agyilag,vagy vmi hasonló!

Elragadott 2008.05.28. 09:30:05



Tisztelt vékápó!


Miért tanultam a mennyben a matekot? Mert a Földön sohasem értettem ,amint azt a testembe visszakerülve ma sem értem. Jézus nem megleckéztetni akart ,hanem csak megmutatta ,hogy mennyire egyszerű minden tudomány ,hogy Tőle ered , és az én tanáraim ,akik olyan büszkék voltak " nagy matek tudásukra " az a tudás gyakorlatilag majdnem semmi.

Itt Jézus végtelen TUDÁSA és LÁTÁSA az üzenet értelme. Gyakorlatilag a másvilágon NINCS TANULÁS ,CSAK TUDÁS = LÁTÁS. Az összes ismeretet , amit mi itt nagy üggyel ,bajjal mozaikokból állítunk össze ,ráadásul emberi elgondolások teóriák szerint ,melyek nem is egységesek ,nos azokat Istennél úgy láttam ,mint egy A/ 4 es lapot ,amin semmi törés , ferdítés nincsen. A sokdimenzióban rejlő egységes tudás ,mind elém volt tárva egyszerre. Mivel én nagyon gyengén tanultam ,ezért Jézus csak megmutatta ,hogy semmiről sem maradtam ,le ugyanis ha végleg HAZA MEGYEK ,mint ET ,akkor az a végtelen tudás ami az Övé ,az enyém is lesz. A mában is az ,de az ember nem képes megnyitni önnön adatbázisát ,csakis azt ,amit ezen a kék bolygón ismernie ,képviselnie kell. Én bár ragaszkodtam a MINDEN TUDÁSHOZ ,Jézus mégis azt mondta ,hogy ezen a Földön , nem okosnak ,hanem Benne hívőnek kell lennem ,és az én feladatom csak annyi ,hogy MINDEN EMBEREL KÖZÖLJEM : " JÉZUS ÉL ,FELTÁMADOTT AMINT MEGVAN ÍRVA RÓLA , " Isten két nap múlva életet ad ,harmadnapra feltámaszt. " ( Ozeás próféta könyve 6, 1 -3. )

Jézus nem elsősorban matekozni hívott HAZA ,hanem ,hogy Tőle tudjam meg ,mint nem hívő és mint temploba sem járó ,sőtt Bibliát sem ismerő ,hogy Ő ÉL , és minden embert SZERET , ÖNMAGÁT ÁLDOZTA ÉRTED IS ,és minden embert megítél ,amint ezt velem is megtette mindössze 18 - éves koromban. Ámen. Vagyis a Te életed Istennek és Jézusnak annyit ért ,hogy Jézus a sajátját adta érted Attyának , Aki 1982 -óta az én Atyám is ,Kinek neve Jahve.

Reklámozom a könyvemet? IGEN ,kedves vékápó , jól mondod - írod. Miért? Ha neked lenne egy rejtett oxigénnel teli tartályod ,és abból mondjuk egy óvóhelyre tudnál juttatni másoknak is abból ,TE mit tennél? Hagynád elveszni a többi embert ,vagy azt adnád ,amiről tudod , hogy EMBER ÉLETET MENT? Jézus ezért küldött vissza , és én erről írtam ,és igenis a mai modern világunkban amiről nincsen szó ,azt nem is keresdik az emberek. Mindennek KELL A REKLÁM. A reklámom célja nem az , hogy jól megkopasszalak ,hiszen INGYEN KÜLDÖM AZ ANYAGOT. Ha nem tetszik letörölik az emberek és kész. Jézus 9326 Földi napja éltet ,etet ,itat , öltöztet, kegyelmével megtart ,és másokhoz is elküld ,hogy amit rám bízott azt szóban és írásban adjam tovább. Ennyiről van szó csupán ,kedves vékápó.

A könyvemet továbra is propagálom és aki akarja az a neten ingyen olvashatja már régóta. Nem önmagamnak csinálok reklámot ,hanem az Igehirdetésnek kell a mában is az , hogy legyenek érdeklődő emberi lények. A 21 században ez természetes dolog. Én egy modern Igehirdető -tanúságtevő vagyok ,így ha már létezik a net ,miért ne használnám a JÓRA? Lehet ezt rosszra is használni ,de az kinek jó? Mit használok vele Neked ,ha mosóport reklámozok egy kereztény ember blogján? Csakis azt reklámozhatom ,amim van, és amit én is bátran fogyasztok.

Egy példa. Valaha kondigépeket adtam el. Sohasem vettem olyat meg ,amit magamnak sem vettem volna! Csak olyan gépekkel foglalkoztam ,melyek abszolút kiállták az én mindenben hibát találó meós , műszerész elvárásaimat. Hiába adtak volna olcsóbban rosszabbat ,én inkább bizományiba elvittem a drágábbat ,ami nem hullot szét még a mában sem ,pedig egyesek inkább a 2OO Kg - os értékek felé haladnak a fekvenyomásban. Így a padnak nem csak a fekvő embert kell biztonságosan kiszolgálnia ,de a szabályos és a szabálytalan fekvenyomások által megnövekedett terhelést is. Én mindenben a legjobbat kerestem meg ,így lehet sikeres egy üzlet példul.

Isten tökéletes ,ezért Ő keresett meg engem ,és Ő Önmagát kínálja Neked is és nem én kínálom magamat Neked. Én csak az eszköz vagyok ,aki Isten és Te közötted az emberi fogalmakat alkalmazva szólok Hozzád és másokhoz is. No de hosszúra sikeredik ezen írásom is ,így szeretettel búcsúzok kedves vékápó.

Elragadott 2008.05.28. 09:46:30



Kedves fairi!


Távolról sem bűn az , hogy egyértelműségre törekszel! Az EGYÉRTELMŰ dolgok azonban emberenként is sokat formálódnak ,hiszen ami neked egyértelmű ,az másnak már nem biztos hogy az ,vagy csak félig az. Erről szól a blog is ,amennyire látom ,hogy több témában is kifejtitek álláspontotokat és közeledni kívántok egymáshoz. Én is ezt teszem. Isten egyértelmű kijelentéseit leírom ,feltárom ,hogy az EMBER közeledhessen Őhozzá.

Isten Az ,Aki elsősorban közeledik hozzánk ,mert ha mi akarjuk ezt önerőből megtenni ,akkor vallásokat alapítunk ,és nem az Élő Istent keressük és ha már Ő megtalált minket , követjük. Jó hírem van a számodra! Nem kell testileg úgy meghalnod mint nekem kellett. Neked is ,mint minden embernek csupán annyi a teendőtök HA Istennel akartok járni és bírni akarjátok az Ő gondolatait ,hogy HISZTEK BENNE , szívetekből befogadjátok Jézus Krisztust személyes megváltótokul , és ezzel veszitek a Szent Szellemet. Amikor ez megtörténik ,azonnal máshogy fogsz látni mindent. Nem kell hozzá semmiféle szer ,amikre Te gondolsz. A sámánoknak meg más természeti népeknek ,kellett hogy belőjék magukat s így a szellem világgal bájcseveghettek.

Én nem akarok a szellemvilág egy bizonyos ( rossz ) részével kokettálni ,csak Istennel és angyalaival ,de a hívő élet sajátja ,hogy a rosszak is szót kérnek. Ezt nem rólad írom , mert Te egy EMBERI LÉNY VAGY ,előtted nyitva áll A MÁBAN A MENNYEK KAPUJA , és itt e földi testedben már Istennelk élhetsz. A Biblia is akkor lesz majd csak érthető ,addig valóban zavarosnak tűnik ,én is korábban amikor önerőből futottam neki a nagy eszemmel ,mint szűz jegyű ,MINDENT ANALIZÁLÓ és racionalizáló ember ,zátonyra futottam.


A Szent Írás ,nem egy fejtötő , nem valami rejtett , az emberi ésszel kifürkészhető feladvány ,hanem ISTEN SZEMÉLYES ÜZENETE , melyet csakis Ő tud feltárni a bűnbánó ember számára. Hogy megérted e valaha is az Írást ,az a TE DÖNTÉSEDen múlik. Ha eleve elutasítod ,akkor sosem fogod megérteni.

Szeretettel üdvözöllek , kedves fairi.

Krisztina 2008.05.28. 09:54:48

Érdekes vita alakul.
Én is keresztény vagyok és meglepett hogy úgy irsz valahol itt hogy karizmatikus összevisszaság.
Nem hiszem hogy ismernéd a karizmatikus gyülekezeteket.
Én odajárok ott születtem újjá és betöltekeztem szentSzellemmel és megkaptam a nyelvekenszólást is.
A karizmatikusok a teljes evangéliumot hirdetik nem a saját tapsztalatukat mint te. amit elfogadunk azok mind bibliai tények és nem összevisszaság.
Hogy a mennyben voltál azt meg nem hiszem, mert amiket leírsz azok nem illenek az igébe és Jézus nem kerül ellentmondásba a saját beszédével.
mért kellene általad üzennie,nem itt van a biblia és a szent Szellem?
ateisták olvaasák el a könyvedet ,ha már a bibliát nem olvassák?

bebai · http://cseremix.hu 2008.05.28. 10:05:20

Fairi.
Szerintem kimondottan FONTOS egyértelműségre törekedni!
Én például határozottan erre törekszem életem minden területén.
Az én számomra a legnagyobb egyértelműség, hogyJézus az élő Megváltó, akivel könnyű napi kapcsolatban lenni, anélkül, hogy elragadna bárhova is.
De minden más kérdésben is: gondosan utána járok a lehetőségeknek, megvizsgálok minden alternatívumot és igyekszem -méghozzá körültekintően!-és minél hamarabb- EGYÉRTELMŰ döntéseket hozni. A két vagy többértelműség a lehető legkínzóbb állapot, én mindenesetre mindig azon munkálkodom, hogy a lehetőségekhez képest minél gyorsabban "tiszta" helyzeteket teremtsek.

fairi 2008.05.28. 10:55:09

Elragadott

már is előny lenne,ha nem fél oldalakat írnál tele,ha ennyire árad ki belőled az okosság,akkor nyiss egy saját blogot!
Ott irhatód végtelen hosszúságra,csak legyen aki elolvassa!
te egyáltalán végig is olvasod amit írsz,vagy csak write only?

Fájdalmas kérdésekre miért nem válaszolsz????

Ám aztán vágod az igazságot,minimum 2-3 óra lenne míg vmi értelmes mondatot leszűrnék a zagyvaságból amit írtál!
ha a világnak akarsz vmit közvetíteni le kell szállnod a magas lóról,mert a többség csak egy újabb dilinyost fog benned látni,akit kiengedtek a bezárt OPNI-ból!

bebai:nem rád értettem,Elragadottra,max te érted miről zagyvál,külön szótár kéne a megértéshez!

Elragadott 2008.05.28. 13:09:04


Kedves fairi!


Köszönöm lélek emelő szavaidat! Én ezt tudom nyújtani , amim van azt adom. Te is azt adod ,amid van ,vagy amit mástól ,másoktól elfogadtál.

Most röviden írtam! Jézus szeret!

Isten áldjon bőségesen ,minden jóval embertestvérem!

bebai 2008.05.28. 14:35:05

Kedves Krisztina.
Szerintem a karizmatikus mozgalom a kereszténységen belül a ma létezők legjobbika. Semmi összevisszaság nincs benne, én magam, ha be akarnám valahova is sorolni a földi hova tartozásomat, akkor szintén a fundamentalisták közé tartozónak vallanám magam. Ők még komolyan veszik a Bibliát, és azt, hogy sem hozzátenni, sem elvenni belőle nem szabad. Láthatjuk, hogy mivé lett a kereszténység Jézus földi tartózkodása óta, hogyan vitte és viszi félre az embereket az a tény, hogy saját tetszésük szerint csavargatják ki Isten Igéjét.
Kicsoda az, aki a Könyv lezárt egységét meg meri bontani? Nyilván az, aki saját magát a Biblia fölé emeli.
Köszönöm a hsz-edet. Üdv. bebai

bebai 2008.05.28. 21:42:24

Elragadott.
Igaza van Fairinek, nem tervezel inkább egy saját blogot?
Bejegyzésedet elveimmel ellentétben kimoderáltam, elsősorban a saját érdekedben.Ha megbántottalak ezzel, sajnálom.

Elragadott 2008.05.29. 20:15:53



Kedves Bebai!


Elfogadom ,hogy törölted az Úr üzenetét , és megértem , hogy a saját Egyházadat védelmezed!

Szeretettel búcsúzok Mindenkitől!

bebai 2008.05.29. 20:22:22

Kedves Elragadott.
Az Úr üzenetét én a Bibliában találom, ezen a blogon ez az etalon.
A te hozzászólásod ennek a mércének az értelmében került törlésre, mert megbotránkoztatott és megsértett másokat.
Megértésedet köszönöm. bebai

Elragadott 2008.05.29. 21:11:42



Kedves Bebai!


Jézus mondja " Boldog aki nem botránkozik meg Énbennem:"

Amikor Jézus Testét és Vérét kínálta fel valódi eledelül ,sokan megbotránkoztak Benne , és már nem jártak Vele. Így van ez a mában is! Én is szeretem a zenéiteket ,őszinte hiteteket , megbecsüllek Benneteket ,de az Isten irániti bizalmatlankodást ,nem tűrheti Jézus ,ezért szólni mert Hozzátok ,általam.

A kezdetekben az apostolokat is elvetették ,és másként kívánták értelmezni Jézus szavait ,de aztán megértették az Övéi. Jézus valóban a Jó Pásztor és csakis az Övéi hallgatnak szavára , a többiek semmibe veszik beszédeit ,és egyedi emberi elképzelések sokaságát HALLJÁK me g és követik.

Idegenek után én nem megyek , mert én az Úr Jézus juha vagyok. Tudom ,hogy Te is az vagy ,de még nem hallod Őt ,pedig csendben hívogat.

Senkisem sértődhet meg és senkisem botránkozhat meg az Igazságon ,ha AZ IGAZSÁGOT ismeri. Aki mégis az igazságtól megsértődik ,az elárulja , hogy haragvó ,és tudjuk ,hogy aki csak haragot tart ,az is ítéletre megy.


Én senkire se haragszom ,mert ha még haragudnék ,akkor emberi módon gondolkodnék ,és testi ember lennék. Én még a legkegyetlenebb ellenségeimre se tudok igazán haragudni. Jézus ezen már túlvezetett. Ezért meglep ,hogy olyasmin sértődnek meg egyesek ,ami nem sértő ,de ha mégis sérelmesnek tartják ,sőtt " tudják " , hogy nekik van igazuk ,akkor egyáltalán nem sértődnének meg.


Akinek nem inge.... És mennyire igaz! Rám is sokfélét mondanak ,példul e bogodon ,mégsem haragszom senkire se. Miért? Mert akiben valóban Isten Szelleme van , az nem gondokodhat emberi módon.


Én a magam részéről minden Egyház jó tanítását megtartom ,ami isten kijelentésével szinkronban van ,de ami hiba ,vagy direkt makacs tévtan ,azt nem lehet megtartani ,hanem amint Pál írja a vizsgálat után el kell vetni. Ilyen tanokat nemcsak karizmatikusoknál talált Jézus ,de példul a " tanúknál " is ,akik még vadabb kitalációkat hangoztatnak. Szerintük Jézus csak ember volt , A Szent Szellem nem személy , Jézust egy kínoszlopra feszítették stb.

Sajnos a karizmatikus tévedések is isten előtt éppoly rosszak ,mint a " tanuk " tévtanai. Én a komoly lelkesedéseteket szeretem bennetek ,azt is ahogy énekeltek ,magam is éneklem dalaitokat ,de például a tüzet kihagyom ,mert az apostolok is isten tüzes nyilát akarták lehívni ,de Jézus rájuk szólt ,és megfedte azokat ,mert Isten Szent Szellemét = A KEGYELEM LELKÉT vették ,belőle részesültek.

Amint írtam ,úgy a 9O % - a jó és Igei is a tanoknak ,de a fennmaradó 1O % , az MEGKÉRDŐJELEZI ANNAK TÉNYÉT ,HOGY ISTEN MINDENT MEGADOTT VOLNA NEKTEK. Ezen pedig nem lehet sem vitatkozni ,sem megsértődni ,mert ez TÉNY! Ez a karizmatikus ideológia ,hogy Isten csak egy helyen - helyeken adhatja mneg azt , amit megígért. Egyik leveledben éppen Te mondod ,hogy csak kérni kell a mennyei Atyát gyermeki szeretettel és hittel és HELYTŐL és minden mástól függetlenül Ő beköltözik az emberek szívébe. Én is ezt tanítom ,Pál is erről írt, és Te is ezt írtad ,most mégis mást vallasz!? , és nem érted amit írok.


Senkit célirányosan nem bántottam ,neveket nem mondtam , Jézus Igazságát jelentettem ki. Ha valaki ezen képes megsértődni ,holott ez egy levél ,amely személyre szóló tanítás ,hát akkor ott komoly baj van ,mert Isten gyermekei nem sértődősek ,hiszen nem emberi módon ítélnek ,hanem IGAZSÁGOSAN.


Én még a " tanúkat " is meghallgattam és nem sértődtem meg ,mert ők máshogy tanítanak. Azonban Jézus azzal bízott meg ,hogy minden Egyház tévtanait ,felszámoljam. Én erről írok ,hogy hol milyen hibák születtek. Ezen egy egészséges keresztény max jót mulat! Amiket az én fogadtatásomról leírtam ,az mind szín igaz, tehát ha valakinek sértődésre lett volna oka ,az én lettem volna elsősorban ,hiszen nem titeket akartak kidobni OK NÉLKÜL. Mert ha egy szót is szóltam volna , valami bántót , akkor megérteném ,de a gonosz , szó nélkül is rámtámadott.

Hogy ezen igazság moderálásra került ,az komoly jel arra ,hogy jobb eltusolni ami történt és történik. Éppen ha nem moderáltad volna ki ,lenne hihető ,hogy ez nem történt meg velem ,de így éppen az én igazam támogatod.


Nincs ezen mit szégyelni ,az ilyen szeretetlen közösséget el kell hagyni és kész! Nem Te akartál rám rontani ,így azokat akik ezt tették ,majd kimentem az utolsó ítéleten Jézusnál. Ezzel is bizonyítani fogom a mindenség lakói előtt ,hogy én szeretettel mentem , mégis OK NÉLKÜL GYŰLÖLTEK. Jézus is ezt élte át ,én se vagyok kivétel. Téged Bebai azonban nem ilyen félrevezethetőnek ismertelek meg ,hanem nyitott embernek. Menekülj ki onnét ,ahol rab vagy!

A katolikusok , bár némely dologban tévednek ,de AZ IGAZ EVANGÉLIUMOT tanítják ,tehát térj vissza az Úrhoz még nem késő! És ezen ismét meglehet sértődni ,de ha valóban Annak a Szelleme lakik Benned , Aki AZ ELEVEN KEGYELEM ,ÉS SZERETET ,akkor már nem gondolkodhatsz az emberek kedve szerint ,csakis Isten akarata szerint.


Testvéri szeretettel gondolok Rád Bebai és minden karizmatikusra ,valamint a blogozókra. Én többet nem zavarok ,ha szeretnétek segítséget rajtam keresztül , Jézustól tudod holtalálsz ,de ne sokat várj ,mert én hamarosan már a másik oldalról imádkozok értetek.

Szeretettel ,Elragadott

Elragadott 2008.05.29. 21:37:50



Kedves Krisztina!


Mivel a teljes anyagot törölte bebai ,amit válaszként neked írtam ,így ha olvastad ,akkor tudod a válaszaim ,ha nem ,akkor a . jezustanvfreemail.hu címen átküldöm a válaszom rövid anyagát.


Tisztelettel ,Elragadott Gábor

fairi 2008.05.29. 22:36:32

Elragadott

Ez egy blog,nem fórum...
Mindig mondtam tömörség,másodpercekig kell görgetnem hogy a végére érjek,terjengős,hosszú!
Képtelen vagy összeszedni a gondolataidat,kisajátítasz magadnak tulajdonságot(igazságot is,mert tied az igazi,másét el kell vetni),nem érvelsz,csak írsz sokszor!
Ha ennyire árad belőled a szó,nyiss tényleg egy blogot,ott reklámozhatod magad,könyvedet is felrakhatod,várhatod az érdeklődőket!
Felesleges töltelékszavak nem kellenek,aki vallásos az félszavakból megérti,aki nem annak meg úgyis értelmetlen lesz!

"Azonban Jézus azzal bízott meg ,hogy minden Egyház tévtanait ,felszámoljam." mi jogon döntöd el mi a tévtan mi az igazság?
Vádolt hitek tanai is istentől származinak(saját bevallásúk szerint),tied is,vagyis akkor hány isteni tan van?Próféták száma=isteni igazsággal?!
Ha kétségbe vonod őket,én meg téged! és akit kétségbe vonsz,ők is meg fogják tenni!
"A katolikusok , bár némely dologban tévednek ,de AZ IGAZ EVANGÉLIUMOT tanítják ,tehát térj vissza az Úrhoz még nem késő!" ezt rád is lehet mondani! Ez pont olyan mint egy asztrológus kijelenti ő tudja csinálja az igazi horoszkópot!
Pedig őve is olyan mint a többié!

Krisztina 2008.05.29. 22:41:14

Nem tudom mit törölt ki bebeai de amit itt irsz már elég ahhoz hogy téged minimum hamis prófétának nevezzen az aki ismeri a Bibliát.
Ha abban a gyüliben voltál ahova én járok akkor nem csodálkozok hogy eltanácsoltak ha ott is igy viselkedtél terjesztetted a hamisságot.
Szomorú hogy valaki ilyen megátalkodott legyen.
Biztos hogy te nem a mennyben jártál aki ott járt az nem a katolikusoknak ad igazat merthogy tele van hazugsággal például a Mária kultusz, és egyéb emberi hagyományok, amik köszönőviszonyba sincsenek a Bibliával.Aki ismeri a Szentszellemet az nem a saját küldetését hangsúlyozza mért kellene bárkinek is elhinnie amit te mondsz?Ilyenek miatt mint te gyűlölik meg a hívőket. Fogalmad sincs semmiről rögeszmésen fújod a magadét.Különben látom azt írod hogy többet nem szólst hozzá , akkor tarsd be amit igértél.

bebai 2008.05.29. 23:48:06

Elragadott.
Nem tudom, hogyan fogalmazzam meg, hogy valahogyan megértsd (bár fentebb Fairi elég jól leírta)
A szavaid mögött nincsen semmi olyan tekintély, ami az embereknek elég lenne ahhoz, hogy ilyen súlyos kijelentéseket, hogy "Jézus küldött", meg hogy a "mennyben jártam, amikor meghaltam" bárki elfogadjon tőled első blikkre. Erre azt mondod: de Jézus szava. Nem elfogadható, mivel ezt is te mondod. Nem hogy bizonyíték nincs HITELESSÉGEDRE , hanem egyenesen cáfolatok vannak, írásaid önmagukért beszélnek.

Kövesd Fairi tanácsát, mert nagyon ésszerű: indíts egy saját blogot.

Elragadott 2008.05.30. 07:46:52



Kedves Hozzászólók!


Hívő és nem hívő embertársaim! Látom jól összekovácsolódtatok és jól elbeszélgettek az EVILÁGI DOLGOKRÓL. Mi ,akakiet Jézus küld és nem emberek választanak ,az odafentről való VALÓSÁGOKAT tanítjuk.

Jézusnak sem adtak hitelt az Ő idejében ,sőtt megkérdezték ,hogy : Micsoda jelet - csodákat mutatsz nekünk? " Pált is megvetették és üldözték ,de az összes Igazi küldött sorsa ez volt.

Hogy a nem hívők az e világ lelkét kapták és ők így nem is érthetik AZ IGAZSÁGOT az stim. Írva van felőlük. De hogy Ti ,akik kaptatok Isten Szelleméből , és mégsem értitek Jézus irántatok adott szeretetét ,AZ MEGDÖBBENTŐ!

Bebai ,miért nem teszed vissza azt az írásomat ,amiből kiderül ,hogy minden szó nélkül mentem el egy karizmatikus gyülibe ismeretlenül ,mégis pontosan tudták a sátán katonái ,hogy kire kell rászállni? Megtűröd az Istent gyalázó beírásokat ,sőtt vitázol velük ,de az engem ért karizmatikus támadást kitörölted. Így nem egy valós kép tárul a nem hívők és hívők elé ,hanem egy vágott anyag.

Nekem ne mond ,hogy az a szeretet , hogy aki betér egy ilyen kar. helyre ,azt a megismerése előtt , kiutasítják , mert ilyet még egy nem hívőkből álló embercsoport sem tesz meg. Ez mese , hogy ők ,milyen kedvesek. Kedvesek ,addig amég nem az Igazságot viszi el nekik valaki ,de amint ez megtörténik ,azonnal ,mielőtt egy szót is szólhatna rátámadnak egyre 5O -ember. Mégsem tudtak mégcsak hozzám érni sem ,a szemükben keserű gyűlölet volt ,vagyis Jézus megvédett 5O emberrel szemben is. Miféle kenet az ,amelyik a felebarátot ,akit nem ismernek a hívők ,gyűlölettel fogadják?

Sokféle kenet van ,de CSAK EGY ERED JÉZUSTÓL ,és az nem gyűlöl ,de még ha ellenségük lettem volna is szeretettel tartoztak volna nekem. " Mindenkit becsüljetek!" Senkit se becsülnek ,csak a vezető bácsit, ugyanis az mondja a tutit , amit össze olvas az emberi eszével.

Persze ,hogy testőrei is megszállottak ,akik így azonnal megismerik Jézus szolgáit. Jézust sem ismerték meg csak a démonok ,a többi ember csak találgatta Ki lehet Ő. Ez a mában is így van. A sátán és a démonok mai is rettegnek Jézus küldötteitől és a puszta fellépésünk , és mielőtt bármit is szólnánk ,máris támadásba viszi a gonoszt. Amint írtam a karizm - ba járóknak csak egy szégyenteljes kicsi magja ilyen ,a többi ember ellen nincs ítélet ,mert a megtévesztésnek ők csakis az áldozataik.

Éveke ,évtizedeken át jegyzetelik a hamis Igei értelmezéseket ,aztán ha valakit küld Jézus , már nem tudnak a betanult , megkötözöttségből szabadulni. Miért küldött erre a helyre éppen Jézus? Megmondom! Mert Ti hívők életveszélyben vagytok , a nem hívők pedig semmit se tudnak Jézusról ,így győzködhetitek őket ,azok csak Istent fogják gyalázni ,de ugye azt nem lehet törölni?!


Sok , a saját bevallása szerinti mágus és szemfényvesztő képes a tévén keresztül is , a kezét másokra téve elérni ,hogy hanyat essenek ,és a saját akaratát erőlteti azokra ,akikben nincsen Isten Szelleme. Rám hiába vetették a kezüket ,bárhol ,Jézus Szelleme , nem rogyik össze egy embertől hipnotizőrtől.

Én nem indítok saját blogot ,mert az Istenben igazán hívők nem ezeken a helyeken vannak ,hanem kint az utcán nyomorognak ,az Evangélium hiányában. Itt és hasonló helyeken ,csak az e világi testi dolgok kitárgyalásáról lehet bájcsevegni ,de Jézus mondta és keresztelő János is ,hogy akik innen alúról valók ,azok földi dolgokról beszélnek ,de akiket isten küld azok a mennyei dolgokról tesznek tanúságot ,azonban az ő tanúságukat csak kevesek fogadják le. Jól mondta Jézus és János is. A 21 - edik században sem talál az Emberfia igazi hitet ,pedig még a mában is " Letekint a Földre , hogy meglássa van e értő szívű , aki az Istent keresse."

A saját dicsőségüket keresőket lát ,de engem is részben ezért is küldött vissza ,hogy bizonyítsam az álszent - önimádó felekezetek tévútjait ,és akik A Fiúban akarnak valóban SZABADOK lenni ,azok még kimenekülhessenek.


Nem én egyedül mondom ,hogy Jézus küldött kedves bebai ,hanem a Szent Háromság tanúskodik mellettem és az Ő tanúságuk igaz. Viszont a karizmatikus támadók nem Isteni szeretete önnmagáért beszél ,őróluk az tanúskodik ,akiknek a hatlmába kerültek. " Mindenki annak szolgája , aki legyőzte őt!"

Egy ,biztos! Ez egy személyes csevegés volt ,ami nem jelenti azt ,hogy én bárhol és bármikor ezen helyen kívül elmondom , hogyan bántak el velem Nálatok ,holott én sértődhettem volna meg ,és nektek kéne elnézést kérnetek ,személyválogatásotok miatt. Mégsem tartok rá igényt ,mert Jézus előtt írom ,mondom és gondolom is ,hogy nem kívánok bántani , vagy elmarasztalni senkit ,mert nem érti az Igét.


Természetesen ,ha a személyes ajánlásomra kíváncsiak az emberek ,akkor nem ajánlom a karizmatikusokat számukra ,de nem feketítem be azokat. Hogy mi jogon állítom ,hogy az a dolgom ,hogy a tévtanokat leleplezzem az Egyházakban? Jézus bízott meg ezzel. Jézus is ezt tette Földi élete során ,de látjuk ,hogy a jelenésekben a hét Egyháznál is folytatja ezen munkáját. Amit A Mester tesz , azt kell cselekednem nekem is. Könyvemben nem is utaltam direkt arra ,hogy a karizmatikusok tévedése a nyelvek adományának egységes megkövetelése ,azt csak itt írtam le ,HÍVŐ TESTVÉREIMNEK ,és nem a nem hívőknek ,ugyanis Krisztina sem adott egy külön E -mail címet ,így a kívülállók is olvashatták ,ha egyáltalán felkerült , írásom bebai bolgjára. Ha nem ,ő tudja ,de így egy félig meddig vélemények áradata csak az egész , nem lehet egységes képalkotása az ide betérőknek.


Én vállalom könyvem minden szavát ,Isten ,mint Szent Háromság Egy Isten , Izráel erőse az én tanúm ,emberi tanúskodásra nincs szükségem ,mert ismerem mi lakik a szívekben. Én Bebai , a te részedről is megvizsgálnám ,hogy az illuzionisták , hogyan képesek ugyanarra , amire az állítólagos kenet képes a karizmatikusoknál? Hogyan gyógyíthat Jézus nevében egy olyan illuzionista ,aki nyíltan megmondja ,hogy okkult erőkkel manipulál?

Jézus ,gyógyított ,és SOHASEM múlt el a hatása ,nem kellett hinnie az embereknek abban ,hogy meggyógyultak ,még nálatok ez így megy. Jézus munka módszere nem erőtlenedett el ,Ő tegnap ,ma és holnap is ugyanaz ,amint ez is írva vagyon.

Nyelveken szólni sem kellett próbálgatnia egy apostolnak sem ,azt se tudták ,hogy A Szent Szellemben való ERŐ vétele mit fog ,mikor fog és hogyan fog működni bennük! Nálatok mégis próbálkozni kell ,mert egyébként nem tudtok majd szólni nyelveken. isten Igéje , mely nem hazudik ,akiknek megadta Jézus az Atyától megígért Szent Szellemet ,azok nem tudván ,hogy mi fog történni ,mégis azonnal nyelveken szóltak ,ráadásul 17 - féle nyelven szóltak. Később a többi nyelveken szóláskor ,pedig a nem Zsidók is megkapták a Szent Szellemet , pedig maguk az apostolok azt gondolták ,hogy ez CSAK A ZSIDÓKÉ. Senkise készülhet arra fel ,hogy nyelveken fog szólni." Amikor hívőkké lettünk ,vettük a Szent Szellemet". Ennyit ír Pál ,de semmi más kritériumot nem hoz elő. Ráadásul ,ahogy Krisztinának megírtam ,az I Kor 12 , 1 - 14 , 4O ) ben pontosan definiálja Pál ,hogy MINDENKINEK MÁS AZ AJÁNDÉKA DE A SZELLEM EGY ÉS UGYANAZ.

Ez az Isten Igéje! Vagyis azon karizmatikus filozófia ,hogy Jézus rájuk akarja célirányosan kiönteni a nyelvek adományát ,az hamis tanítás ,hiszen akkor minden karizmatikus gyülekezet EGY AJÁNDÉKOT kapna ,és akkor hogyan lehetnének egymás tagjai ,pláne Jézus különböző tagjai Testének?

Ennyi erővel minden Egyház a kilenc ajándék közül valamelyikre rááálna ,sőtt MINDENT AKARNA MINDEN EGYHÁZ ,MINDEN TAGJA ,és akkor olyanok lennének ,mint Pál apostol ,akinek valóban legalább hat ajándék működött a kilencből. Éppen Pál mondja ,hogy EZT NEM MINDENKINEK ADJA ISTEN ,hanem kinek - kinek azt adja a Vígasztaló ,amit Ő AKAR. Erősebbek akartok lenni Istennél? Isten kijelentéseinél is? ugyanis most az a helyzet állt elő ,hogy tusakodtok az istennel ,hogy ugyan adja már neketek az összes AJÁNDÉKÁT. Az Ő terveibe kell nekünk beilleszkednünk , és az Ő akarata és vezetése által és NEM FORDÍTVA! Ez a karizmatikus tévedés fő rákfenéje ,amit Krisztinának írtam a kérdésére ,de amit Bebai ,gyorsan eltüntetett.

Mindegy! Én tanítom ,amit Jézustól tanultam ,ti pedig azt hirdetitek ,amiket emberek ,tekintélyes Igemagyarázók belétek sulykolnak. Isten számára csak egy a fontos , hogy akár így ,akár úgy HIRDESSÜK AZ EVANGÉLIUMOT , majd Ő ítélkezik fölöttünk és az utolsó napon kiderül ,hogy kit bízott meg Ő Maga , és ki az ,aki a maga feje után ,rosszabb esetben mások téves tanai után ment ,és vitt magával ezreket. Majd Jézus az utolsó napon megfelel! Nem sok idő már! Ha neketek lesz igazotok ,akkor én kérek elnézést Tőletek a mindenség szemeláttára ,de ha Jézus küldötte vagyok valóban ,akkor én kérem majd Őt ,hogy Titeket ne marasztaljon el ,hiszen személyes kijelentésetek nem volt ,csak mentetek azok után ,akik vezettek benneteket.


Ezzel én a magam részéről le is zárom eme okfejtéseimet ,mert csak akinek szeme , füle van az Igére azokkal lehet , konszenzusra jutni ,a kívűlállók számára ,minden rejtve marad. " Néznek ,de nem látnak ,hallanak ,de nem értik , nem akarnak Jézusnál gyógyulást találni." pedig Te Bebeai ,Krisztina , Walker és akik nem szóltak ,de mindezt olvasták ,Ti mind MEGAKARTOK GYÓGYULNI! Isten áldjon Titeket és adja meg a kijelentés Szellemét , ahogy Pál is kéri a hívőkre ,mert annélkül csak káosz uralkodik a szívekben. Jahve szeretete ,Jézus Krisztus bőséges Kegyelme és a Szent Szellem kijelentő - mindent eszetekbe juttató jelenléte legyen veletek. Ámen.

Elragadott 2008.05.30. 08:12:49



Kedves Krisztina!


Nem tudod mit törölt ki bebai ,mégis annélkül ,hogy csakis a Szent Írásra alapozott írásomat elolvashattad voln ,inkább egy másik karizmatikus véleményét osztod. Én a karizmatikus de minden egyéb Egyház Igéhez való viszonyát ELŐBB ELEMZEM , nem a saját eszem szerint ,hanem Isten Szent Szelleme által és ami jó azt megtartom ,de a hamis teóriákat elvetem.

Neked esélyt sem adott Bebai ,hogy ezt megtehesd. Én sem ugrok ,ha egy másik hasonszőrű hívőtársam valakivel ellentmondásba keveredik ,hanem alaposan és elfogulatlanul vizsgálódok és csakis utána az Ige és a kijelentések fényében foglalhatok állást. Mondom ,ez a blog ,így felemás. Te nem olvasdod amit Neked írtam ,mert Te kérdezted Tőlem , ezért ez nem alkalmas hely komoly társalgásra. E - mailomon megvan az az anyag ,amit bebai törölt ,igaz azt a blog előtt írtam ,és nem teljesen ugyanaz a szövege ,mert a neked szánt válasz sokkal részletesebben lett okfejtve.

Rád is testvéri szeretettel gondolok!

Elragadott 2008.05.30. 08:26:43



Kedves Bebai!

Nem az én szavaimban van a tekintély ,amit keresel ,hanem Isten kijelentett Igéi tesznek tanúságot mellettem ,így a teljes Szent Háromság a tanuim. A Ti hitoktatóknak miféle tekintélye van? Csak annyi amit veletek elhitet! Neki semmiféle kijelentése nem volt , hogyan taníthat olyasmit ,amiket ő maga is a külföldi társaitól csak úgy hallott ,de az Igével sohasem egyeztetett.


A karizmatikus vezetők szavainak semmiféle tekintélye nincsen ,ők generálják az emberek meghódoltatásával , hogy valakinek tünjenek. Végük ,méltó lesz tetteikhez! Nem keresik az Egy Istentől eredő dicsőséget ,azonban egymás dicsőítését örömmel veszik . Jézus szavaival élve : " Hogyan is lehetnének hívők? " Neked és sok valóban Krisztust keresőnek és követni szándékozónak ,azonban SZABAD A KIJÁRAT a mában még. menjetek csak AZ EGYHÁZBA ,KRISZTUS EGYHÁZÁBA VISSZA, és a vadhajtásokat ,az újkori tetszetős és teátrális helyeket hagyjátok el. Ez nem parancs ,hanem az Úr előtt írott féltés. Isten féltésével óvlak titeket! talán ezzel lettem nem kívánatos személy? Vagy azzal ,hogy Jézus az idők végéig fog küldeni ,olyanokat ,akik tényleg ismerik Őt? Bizony Isten a kövekből is tud magának Fiakat alkotni ,és ha minket el is hallgattatnak a farizeusok és írástudók ,isten minden gyermeke helyett 1OO.OOO -ket fog küldeni ,amég teljesen kinem rostálja búzáját a pelyvától.

Istenünk óvjon és szabadítson meg a gonosz ,minden cselvetésétől! Ámen.

bebai 2008.05.30. 09:04:30

Elragadott.
"gyümölcseiről ismerszik meg a fa"
Nálad ezt hiányolom, a gyümölcsöket. Ahol Isten szelleme munkálkodik, ott növekedés van.
Te csak saját magadat ajálgatod, ez a probléma.
Más.
Krisztus egyháza nem látható módon épül, ezt tudhatnád.
A katolikus egyház a maga tévtanításaival megtérésre szorul.
Magyarországon valóban létezik egy karizmatikus gyülekezet,(ami ma Európában a legnagyobb) dinamikus fejlődése nem magyarázható természetes módon(csak persze általad)
Ez gyümölcs.
Krisztina szavaival élve: megtarthatnád, amit ígértél....

bebai 2008.05.30. 09:14:44

Krisztina.
Mindenben egyetértek szavaiddal.
Örülök, hogy itt vagy. Remélem, nem volt rád túlzottan negatív hatással Elragadott kritikája a gyülekezetedről. Ismerem őket, bár nem járok semmilyen gyülekezetbe, de a vasárnapi adásokat mindig megnézem, semmi kivetnivalót nem találok benne.
A nyelvekenszólás ajándékát is csak használd örömmel az Úr dicsőségére, én is megkaptam már sok éve és rengeteg bizonyság szól nélkülözhetetlensége mellett. Igen, ilyenek az Ő ajándékai: bölcsességéből és szerető kezéből származnak. Remélem hallok még Rólad, Tőled kedves Krisztina.

Elragadott 2008.05.30. 10:40:12



Kedves Bebai!


" Gyümölcséről ismerszik meg a fa" - idézed Jézust. Leírtam ,milyen gonosz gyümölcsöket terem az a hely ,ahol a betérő - érdeklődő embereket , egyszerűen megfenyegetik ,mielőtt egy szót is szólt volna ,vagy bármi furát tett volna. Hogyan szúrt ki a nagy tömegből az ördög? Mert Isten Szelleme sose tett ilyet ugye , másfelől ismét kérdem ,hogyan riadhatott meg sok száz " kenetes" ember Krisztus egy katonájától ,aki még csak éppen ,hogy belépett közéjük ,és semmit se mondott amég nem kérdezték ,de mielőtt kérdezték volna , máris 5O fő letámadta? Az aranygyűrűs embert előre ültetik ,aki szegényesen van öltözve , mint Gábor ,azt pedig megvetik. Ismerős példabeszéd ez ,kedves Bebai? Te sehová se jársz ,de aki már volt sok helyen annak nem hiszel. A tévében azt mutatja a kamera amit láttatni kell , ráadásul más élőben beszélni és más úgy ,amikor magunk között vagyunk. Persze a tévében mindenki a legszebb arcát mutatja ,szépen felöltözik ,és hebegve habogva de előadja amit gondol. Egy másik helyre egy másik ember ment el. Történetesen egy hajléktalan ,akivel két éve találkoztam. Elmondta ,hogy Őt hívták meg arra a helyre ,így örömmel ment el. Aztán az összejövetel végén jött a kalapozás. Mivel az az ember kéregetésből tengette és tengeti az életét , így csak 5OO Ft -ot tudott adni ,mint a szegény asszony , aki az egész megélhetéséből adott alamizsnát Istennek. Mivel egy ezrest nem szurkolt le ,megragadták és télen ,kidobták az utcára. Én így már hiába is hirdettem neki Krisztus szeretetét ,ugyanis azt gondolta magában ,ha már a követői ilyenek ,milyen lehet maga Jézus. Vagyis ROSSZ GYÜMÖLCSÖKET ONT MAGÁBÓL a karizmatikusok mindegyike. Belűről indult romlásnak ,ugyanis eleinte jól indultak ezek a mozgalmak ,klubbok ,de utána az ellenség ,betette a lábát és belűről rombolja szét a VALÓDI - ÁTCSÁBÍTOTT EMBEREK HIT ÉLETÉT ÉS KRISZTUSBA VETETT BIZALMUKAT.


Ez is jó gyümölcs? Aztán ahol én jártam ,hazafelé menet figyeltem az embereket. Amikor egy egy hajléktalanhoz értek ,majdnem belerugtak ,nem hogy valamit adtak volna neki. Éppenhogy a lábát ,ami ráadásul beteg volt ,azt rugták kis híjján el , nagyokat viccelődve és lábaikkal rugódzva. Karizmatikusokról van szó ,nem e világi érzéketlen szívű hitetlenekről ,akik ezt mondják : " Miért nem dolgozik ,ingyen élő....stb..."

Érdekes gyümölcsöket hoznak tehát a karizmatikusok ,de Jézus nem fog nekik ezekért jó pontokat osztogatni. Bebai ,.Te még mindég emberi szemmel látsz ,nem ismered az Urat ,mert ha ismernéd ,rögtön átlátnád ,hogy Istentől ,onnan fentről CSAK JÓ JÖN és semmi kétes nem származik Tőle. A világosság angyala és azok démonai szabadulnak a még normális ,de átvitt EREDETI EGYHÁZ tagjaira ,ezzel AZT üldözik ,Aki Maga Jézus. Sokan majd csak néznek ki a fejükből ,hogy VALÓBAN MAGÁT KRISZTUST ÜLDÖZTÉK ,mint Pál ,más szellemet loptak életükbe ,más evangéliummal tömték a lelküket stb ,ahogy Pál előre elmondta ,hogy A VÁLASZTOTTAKAT is megakarja téveszteni az ellenség. Ha tetszik ha nem ,én azért vagyok Veletek ,hogy az ördög munkáit lerontsam. Jézus munkájába állított be AZ IGAZI SZENT SZELLEM ÁLTAL ,nem holmi emberi erőfeszítéses akármilyen " kenet " által. Jól hangzik az ,hogy kenet ,de KINEK A KENETE , az már Pál szerint sem mindegy. A kézrátevést sem engedte elhamarkodottan kivitelezni Pál. Előre óvott minket is. Mégis sokan " örömmel fogdnak más szellemet". Ez van.


Az egyik legértékesebb gyümölcs Pál szerint is A SZERETET! Türelem sem volt jelen ott ,mint gyümölcs! Ha Téged megsem hallgatnak ,sőtt azt sem tudják ,hogy szólni fogsz ,és valahol így bánnának veled ,Te milyen következtetésre jutnál? Talán arra ,hogy JÓ GYÜMÖLCS lakik ott? Aligha!

Nemcsak krisztus Teste épül nem látható módon ,amint nekem Jézus napnál is világosabban megmutatta ,de az én gyümölcseim is így munkálkodnak ,ugyanis tudjuk ,hogy a magvetés után , Isten adja a növekedést , majd egyszer csak a kifejlett gabona válik láthatóvá.

A rossz gyümölcs -gyümölcsök viszont mindég LÁTVÁNYOSAN fejlődnek ki ,és rothadást idéznek elő ,az egészséges TAGOKBAN is. Az , hogy egy teórikus gyülekezet dinamikusan fejlődik ,az csak a látszat! A valóság az ,hogy AZ EGYHÁZTÓL elszipkázott tagok miatt tűnik dinamikusan fejlődőnek ,ezért ürülnek ki AZ EGYHÁZ padjai. Az emberek ,mostmár a papok is ,bedőlnek a nagy átverő shownak ,mert ők is valami nagy élményt keresnek.

Pál ,mondja , hogy a kígyó megfertőzi az emberek értelmét ,és milyen igaz! Jónak tűnik a kar. gyümölcs ,de belül telve van mindenféle ocsmánysággal ,és a holtak csontjaival. Szép dekoráció , mögötte azonban nincsen semmi ,csak egy egy előadó villog ,mint a mentő villogója ,és ezt még megis kell tapsolni ,mert ha nem ,hát akár 25 másodpercet is kivár a " nagy ember" , hogy ezt megkapja. Addig ácsi van!

Ez hatásvadászat ,Jézus sohasem tanított ilyen bárgyú ,emberi hozzáállással , ez egészen EMBERI , öntetszelgés ,amitől sokan a Szent Szellem " kenetét " hiszik megnyilvánulni.

Vagyis más EGYHÁZAKTÓL lenyúlni az embereket , ez a gyümölcs? Ez a dinamikus fejlődés? Ezt átcsoportosításnak lehet max mondani, ami JÓ GYÜMÖLCSNEK tűnik ,de nem egyéb ,mint tag toborozó szeánsz.

Pál megmondta ,hogy a végső időkben seregszámra keresik az emberek a tévtanítókat ,hogy csiklandóztassák a fülüket ,mert az IGAZ beszédtől -tanítástól ELFORDULNAK. Ez van a mában a karizmatikusoknál is. Ez nem jó gyümölcs ,hanem tömeg hipnózis ,amire a megfáradt hívők sajna vevők ,mert már unják ,hogy Jézus nem jött vissza ,így legalább lelkendeznek és biztos ami biztos , veszik újra a Szent Szellemet ,bár Pál szerint egy másik szellemben részesülnek örömmel ,ismét bekeresztelkednek ,ezzel korábbi bűnvallomásukat , megkérdőjelezik ,vagyis annak tényét kérdőjelezik meg ,hogy Jézus valóban ÖRÖKRE ELTÖRÖLTE BŰNEIKET. Aztán leírják bűneiket és a fő guruk ,azzal manipulálhatnak.

Pál ,pedig mondja ,ha valaki vétkezett , járuljon Krisztus elé a KEGYELEM TRÓNJÁHOZ. Nem embereknek kell kiszolgáltatni a híveknek magukat ,hanem Krisztusban kell hinniük. A " valljátok meg egymásnak bűneiteket !" felszólítás arra vonatkozik csupán ,hogy " MINDEN EMBER BŰNÖSNEK VALLJA MAGÁT KRISZTUS ELŐTT " , de tételes bűnismertetésre - gyónásra ez nem ad felszólítást. Ezt a karizmatikusok a katolikusoktól vették át.

Minden karizmatikus csodabogár ,valaha katolikus vagy más EGYHÁZ tagja volt ,így ki - ki viszi a helyes tanítást is ,aztán ki -ki átkölti a saját maga által alapított " karizmatikus gyülibe".

Mária , pedig nem katolikus találmány ,hanem már a próféták is megmondták ,hogy Ő a tökéletes szűz ,Akitől Jézus ,Emmanuel születni fog. Ne hagyd magad bebai átverni ,hiszen katolikus voltál ,nincs szükséged semmiféle teátrális lelkendezésre ,amit egyébként éppen egyes korai karizmatikus tanítók is elítének. Szóval ha mindent elolvasol amikre hivatkozol és nyitott vagy ,átfogod látni ezt a nagy kavarást ami már világméretűvé nőtte ki magát.

Ezen ajánlásaim ,pedig személyes üzenetek Jézustól ,amit Neked írok és nem a karizmatikus gyüliknek címeztem. Nevek ,helyek nincsennek ,de az Igazság tömören minden levelemben benne foglaltatik. Kár ,hogy Jézus üzenetét egy gomb nyomással törlöd ,de a hitetlenek Isten káromlását fenhagyod simán a blogodon. Ez is egy Jó gyümölcs?

fairi 2008.05.30. 10:51:53

Elragadott

"Sokféle kenet van ,de CSAK EGY ERED JÉZUSTÓL ,és az nem gyűlöl ,de még ha ellenségük lettem volna is szeretettel tartoztak volna nekem."

nana,te kisajátítod magadnak Jézust,csak te hirdeted igaznak??? Miből döntöd el hogy tied az igazság,és nem csak egy téveszme!
attól hogy még ordibálsz nem lesz hihetőbb a sztorid!
Minden felekezetet lehet vmi miatt kritizálni,hidd el téged is lehet nagyon!
"Bebai ,miért nem teszed vissza azt az írásomat ,amiből kiderül ,hogy minden szó nélkül mentem el egy karizmatikus gyülibe ismeretlenül ,mégis pontosan tudták a sátán katonái ,hogy kire kell rászállni?" röviditsd le,egy könnyen olvasható sztroit csinálj belőle,minden írásod fellengzős,öntelt!!!

bebai 2008.05.30. 11:34:59

Elragadott.
Aki olvas téged, annak, nincs szüksége kommentre, hogy miért vagy "persona non grata" bizonyos helyeken. Pld. itt.
Most újra megkérdezem, miért nem indítasz saját blogot?
Megmondom a választ: mert pontosan tudod, hogy senki nem figyelne rád.
Máriakultuszról sziklaszilárd meggyőződésem a Biblia alapján, hogy katolikus kitaláció, az Ég Királynője cím mögött a Sátán "maga áll és fogadja a világméretű hódolatot. Mária ( addig volt szűz, amíg Jézus meg nem született, normális földi asszony volt, akit az a megtiszteltetés ért, hogy a Szent Szellemtől megszülhette az ember Jézust!) -ha tudná, saját maga kérné ki magának, hogy társmegváltót csinált belőle a pápaság, mert őbenne legalább volt alázat, és ismerte az Írásokat: "Dicsőségemet másnak nem adom!" mondja a Seregek Ura.
A többi tévelygésed is könnyedén megcáfolható, a karizmatikusok azok, akik rendelkeznek a szellemek megítélésének ajándékával, ezért valszeg kapásból látták kivel van dolguk, elég volt rád nézniük.
Azt írod:

"Kár ,hogy Jézus üzenetét egy gomb nyomással törlöd ,de a hitetlenek Isten káromlását fenhagyod simán a blogodon. "

Nekem a te fejtegetéseid csillagászati távolságban vannak Jézus üzenetétől.
Amit a hitetlenek káromlásának nevezel, az az ismeret hiányából fakad, és azért vannak itt, mert érdekli őket, amit írok, szemben veled, aki feltette magában, hogy az igazság letéteményese és csak kritizálni tud.
Ezt a bejegyzésedet most nem töröltem, de utoljára szólok, hogy ez a blog NEM ahitviták helye!
Ez az én blogom, tehát aki itt van, arról fog olvasni, ahogyan én látom az élet-halál kérdéseket, a Biblia alapján.
Arról meg, hogy te hogyan látod, nyiss egy saját blogot.

Elragadott 2008.05.30. 12:20:42



Kedves bebai!


Vettem az adást nem írok többet ,de azt , hogy a karizmatikusok egyből tudják ,hogy ki kicsoda , felejtsd el. Nem tudnak azok semmit , mert ha tudnának bármit is ,akkor nem gyűlölnék még az ellenségeiket sem. Ezzel szemben SAJÁT volt tagjaikat átkozzák ,és három napokat is rászánnak az átok mondásra.

Ne áltasd magad ,mert a volt karimatikusok sokkal többet tudnak ,mint amit eltudsz képzelni. Mégeszer mondom ,hogy te is megértsd : NEM MINDEN KARIZMATIKUS EMBER GONOSZ ,csak bizonyos gyülik ,bizonyos vezetőik és szűk belső körei csinálják a káoszt.

Jó vitázást a semmiről , és én szeretettel gondolok Mindőtökre ,hiszen a sátán ellenkezése engem nem tud ember gyűlölővé tenni ,mint sokakat.

Isten áldjon ,Jézus kegyelmezzen és a Szent Szellem vezessen minden embert ,akik valóban Őt keresik ! Jézus mindőnk szívét ismeri ,majd ezen kérdésekben Ő dönt ,ahogy IGAZ.

Utólag , mindenképpen megköszönöm bebainak ,hogy lehetőséget adott ,hogy leírjam amit leírtam. Jó írást és olvasást!

ÉN 2008.06.01. 11:31:01

S örömmel tölt el az, ha ellentéteket látok köztetek, ha egyet nem értés robban ki, mely mind elvezet majd a végső bukáshoz...

Kellemes perceket okoztatok...

bebai 2008.06.01. 12:36:47

Engem meg az tölt el örömmel, hogy itt örülsz...ha maradsz még, kedves Én, lesz részed benne, mert ez a blog azért jött létre, hogy megbeszélhessünk bizonyos dolgokat. Senki se számít arra, hogy kapásból egyetértés lesz. Ez egy folyamat, melynek a végén érdemes a legjobban örülni.Te is erre készülsz, meg én is: a végső erőpróbára. Most éppen a kardok élesítése folyik....
A harcban is, meg a játékban is vannak bizonyos szabályok: ezeket be kell tartani.

Elragadott 2008.06.07. 19:29:18



Szia Én!


A mi nézetkülönbségeink , még nem feloldhatatlan ellentétek , s az egyet nem értés csak azért robbant ki ,hogy a legvégén elvezessen minden Krisztusban hívőt A TELJES EGYSÉGRE.

Elhiszem ,hogy örülsz , de a te örömöd nem hosszú életű , ha csak MEGNEM TÉRSZ TE IS! Akkor az örökkévalóságon át lesz okod az örömre! Ezt kívánom Neked kedves Én ,teljes szívemből!

üdv : Elragadott
süti beállítások módosítása