Friss topikok

  • egypuputeve: Szerintem a kettő együtt jár, nem lehet szétválasztani. Viszont ok és okozat viszony fellelhető. D... (2012.08.10. 00:07) ELEVE ELRENDELT SZABAD AKARAT
  • bebai: Kedves Melody! Köszönöm kedves szavaidat. Amint látható több éve nem jöttem új bejegyzéssel erre... (2010.04.20. 20:16) LELKI GYOMORGÖRCS-OLDÓ
  • bebai: Kedves ixipszilon! Köszönöm érdekes és újszerű fejtegetésedet Babilonról. Szívesen olvasnék még to... (2008.12.08. 17:41) A NAGY, PARÁZNA BABILON
  • bebai: Kedves zuzm0! A cikk írója egy -sajnos- világjelenségre hívja fel a figyelmet, és számomra azért i... (2008.11.22. 13:19) PARÁZNA SZELLEM, TESTI ÉLET
  • fairi: "Tehát: ha pld. én azt mondom pont neked, hogy az evo-t fogadom el, de azért azt is mondom, hogy v... (2008.10.31. 00:54) A ZSIDÓ MONOTEIZMUS EREDETE

Földönkívüli szemmel

Élet, halál, kérdések egy földönkívüli szemszögéből.

Linkblog

CSALIK ÉS MÉZESMADZAGOK

2008.06.06. 17:52 | bebai | 10 komment

Címkék: öngyógyítás önmegvalósítás önkiteljesítés energia áramlás energiapark

További adalékok a tegnapi postomban elkezdett bizonyítékokhoz a Sátáni globális világrend felé közeledés témájában:
 A "jótékony földsugárzás"-ról még nem ejtettünk szót, pedig erre már egyre komolyabb üzleti befektetések is szerveződnek. Elöljáróban leszögezem, hogy a tudomány mai állása szerint a földsugárzásoknak semmiféle tudományos alapja nincs tényszerűen elfogadva.
Ám ez mit sem zavarja lelkes híveit.
Most egyetlen példát szeretnék csak kissé részletesebben kommentálni.
Nemrégiben került kezembe egy üdülési prospektus, amely  többek között a NY-Dunántúli Lentiben 30 éve működő nátriumhidrogénkarbonátos gyógyvizű fürdőt mutatja be.

Ennek kapcsán bőségesen ecseteli, hogy a fürdő területén nemrégiben alakítottak ki egy Európa szerte egyedülálló, de ugyanolyan híres Energiaparkot (nem nevesíteném itt), amely azért ezen a helyen létesült, mert itt vannak a Föld gyógyító erejű  energia vonalainak találkozási pontjai.
Ezek a vonalak,-állításuk szerint-a különleges energiáknak köszönhetően a szervezet energiaáramlására gyakorolnak hatást oly módon, hogy segítik az  öngyógyító folyamatok beindulását, helyreállítják a testi-lelki egyensúlyt.
 Ezután részletezi, hogy a Lenti-i energiapark egy újonnan felfedezett spirituális gócpontja világunknak, s hogy a nyugati civilizációkban egyre nagyobb igény mutatkozik a spiritualitás iránt, ráadásul a mai kor embere egyre többet is hajlandó áldozni az önkiteljesítésre, önmegvalósításra, öngyógyításra.
Ennek alapján állítják
az utazási irodák egybehangzóan, hogy új turisztikai ág van fellendülőben: a spirituális turizmus, méghozzá ez lett napjaink leggyorsabban fejlődő idegenforgalmi ágazata.
 Ezek a turisztikai programok lehetnek akár jóga-táborok, metafizikai vizsgálódások, asztrológiát és ősi rítusokat középpontba állító  kalandtúrák, önismereti zarándoklatok.
Ez utóbbiak célpontjai között megtaláljuk többek között Csíksomlyót, de az angliai Stonehenget, a perui Machu Picchu-t, stb. Közös vonásuk hogy semmiféle hagyományos vallási töltése nincs ezeknek a zarándoklatoknak,ám annál több momentum fedezhető fel a new age-re jellemzőekből.
Fontosnak tartom újra hangsúlyozni, hogy a jelenségek, melyeket kiemelek, fellelhetőek az emberi történelem különféle korszakaiban változó helyszíneken, de a mostani, az globálisan jellemző, erősödő tendenciával.
Ezek azok, amiket Isten az emberiség figyelmeztetésére a Bibliában azért közölt, mert szereti az embert, és azt akarja, hogy ne rohanjon vakon a vesztébe.
(folyt.köv.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://foldonkivuliszemmel.blog.hu/api/trackback/id/tr58507152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

xxenya 2008.06.08. 08:37:35

Ez az új turizmus még csak-csak de a médiát belekeverni azért nagy melléfogás.

bebai · http://cseremix.hu 2008.06.08. 09:46:34

Miért lenne melléfogás? Nézz csak meg pld. egy műsorajánlót, egy napra hány sci-fi, horror, boszorkány, varázslás, mágia vagy misztikus thiller, stb esik? Ezek a múlt században még a mesevilág témakörébe tartoztak, mára egyre nagyobb a "kereslet" irántuk a FELNŐTT lakosság körében!
A magyarázatok ne is haragudj kedves Xxenya annyira erőltetettek: "menekülési vágy" pld. a valóság elől.
A technika rohamos fejlődésével nem lenne törvényszerű ez a menekülési tendencia, sőt logikusan a valóság talaján kellene az embereknek két lábbal állniuk.
De nem ez történik!
Előkészítés folyik a "földönkívüli invázióra", amiben csak az a csavar, hogy ezek a földönkívüliek már az idő kezdete óta itt vannak, ám a Biblia szerint az Anitkrisztusi globális Birodalomban RÉSZBEN látható módon fogják átvenni az uralmat a bolygó felett, ennek a beetetése folyik, mivel az emberek nincsenek igazán még felkészülve erre.

fairi 2008.06.08. 23:51:49

bebai: rossz a keresőképed?
Íteletnap,Arnold Scwarennegerrel;;;,Spawn az ivadék;Megiddo két része;;rengeteg istenes.sátános film van,csak vmikor picit modernizálják!
Nem vagy paranoiás? 20 év Bibliaolvasás nem ártott m,eg a józanságodnak és a logikának!
Vallás logikátlan a hit is,erről beszéltünk már! paradoxonokat soroltam fel,te nem veszed észre,antikrisztus nekem mesének tűnik,várhatjuk a gonosz varázslókat vagy manitu szellemét is,vagy Sziriuszlakókat is akár...

bebai · http://cseremix.hu 2008.06.09. 11:05:57

Kedves Fairi.
Akárhonnan indulunk a kettőnk beszélgetésében, valahogy a filozófia berkeiben kötünk ki, kikerülhetetlen.
Hiába: Neked más a valóság, meg nekem is, már annyiszor írtam: A Bibliát én úgy fogadom el abszolút igazságnak, ahogy van.(Az eredetit!!!!)
Én márpedig azt olvasom ott, az Igazság(eredetiben Valóság)=Názáreti Jézus, Ő mondja ezt sajátmagáról. Senki se kívánja az ateistáktól, hogy ezt elfogadják, de mivel én MEGGYŐZŐDTEM ennek a bizonyosságáról, már nem tudok mást elfogadni.
Amiről te úgy fogalmazol, hogy "megártott",az nálam épp hogy azt jelenti, hogy végre összefüggéseiben vagyok képes látni az eseményeket. A különálló mozaikok végre összeálltak egységes egésszé, nagy örömömre, rendeződik a kép.
Miféle paradoxonokat nem veszek észre?
(Drukkolok a mai vizsgádhoz!!!!!!)

fairi 2008.06.09. 22:08:39

bebai
Minden nézőpont kérdése"Amiről te úgy fogalmazol, hogy "megártott",az nálam épp hogy azt jelenti, hogy végre összefüggéseiben vagyok képes látni az eseményeket. A különálló mozaikok végre összeálltak egységes egésszé, nagy örömömre, rendeződik a kép."

"Miféle paradoxonokat nem veszek észre?"
Biblia igazsága csak a keresztény körökben igazság,máshol nem!
Általad becsmérelt keleti tanokban nincs bibliai értelmű bűn és pokol,de világvége se!
Amit te sáráninak nézel,vhol hétköznapi vallás része szemükbe te vagy a sátáni!
Bibliát mi alapon lehet igazságnak tartani,és többi szent könyv felé emelni?? jézusi igazság alapján,vagy Jézus állítólagos tette alapján? Ez tett nem emeli más fölé!Objektívan szemlélve nem,szubjektíven már más.....
Buddhizmus termékei mitől sátánibb mint maga a kereszténység??
Azok is egy folyamat során alakultak ki,társadalmilag lehet vizsgálni!Ám a kereszténységet is lehet társadalmi összefüggésben átgondolni,onnantól már földöntúli Jézus eltűnik,és emberi lesz,egy szekta vezére,ami nagy hatást gyakorol majd a világra egyszerű tanai miatt!Győzelme nem az isteni igazság miatt lesz,hanem inkább politika:egy császár bátor húzása,hogy hatalomra jusson,erre kiváló forrás volt a hithű keresztény szekta támogatása,ami elég elterjedt volt a Római birodalomban!

[(Drukkolok a mai vizsgádhoz!!!!!!):túléltem,Cuvier meg genetika felfedezéseinek(mendel,darwin,weisman) lépései volt a biotöri két tétele,nem a kedvenceim,majd kiderül az eredmény]

bebai · http://cseremix.hu 2008.06.09. 23:26:03

Fairi.
nem állt szándékomban becsmérelni semmilyen "Tan"-t csak igyekszem felhívni a figyelmet arra a veszélyre, amit ezek jelentenek az emberiség szempontjából: nevezetesen, hogy démoni seregek állnak mögötte, kihasználva az emberek hiszékenységét. Azért enyhén szólva feltűnő, hogy -ahogyan Garabonciás nevű kedves látogatónk kifejti, hogy manapság az emberek egyre jobban kardoskodnak amellett, hogy ők materialisták, meg ateisták, ugyanakkor soha nem látott mértékben terjednek a keleti szellemiségű (nekünk nyugatiaknak Új) tanok. Lásd előző 3 postomban részletezve. Mindent meg lehet magyarázni természetes okokkal, leginkább azt a Természetfeletti Személyt, Aki azt mondja a gőgös emberiségnek: Számadással tartozol nekem, mivel enyém vagy, én teremtettelek. Ezt a legnehezebb elfogadni földi aggyal, mert itt már belép a hit kérdése és azé a lényeges momentumé, hogy hajlandó vagyok -e meghajtani a fejem egy felettem álló hatalom előtt. Elfogadom-e, hogy annyira szeretett, hogy akkor is meghalt volna helyettem(helyetted),ha egyedül vagyok(vagy) az egész Földön. Senki sem tudja erőltetni a hitet, ha egyszer nem hisz!! Ez vagy van, vagy nincs. Vallásossá lehet tenni embereket, de hívővé SOHA!De azt senki se tiltotta meg az embernek, hogy gondolkodjon, nézzen körül: ki adta ezt a csodálatos élő világot?Milyen nehéz hinni az evolúcióban akkor, ha elég időt fordítunk a hiányzó láncszemek keresgélésére!Ezért inkább vakon hiszünk benne, és szabadjára engedjünk egónkat, kikiáltva: nincs semmi a halál után, vagy ha van akkor az csakis reinkarnáció! De jó is az, senki se von kérdőre, mit tettem az életemmel?
Már írtam, hogy a hit Isten ajándéka, ezért semmit nem tudnak kezdeni a Bibliával azok, akik nem hisznek.

bebai · http://cseremix.hu 2008.06.09. 23:40:07

Az előzőhöz egy kis adalék, ismétlés, de hátha valaki nem olvasta, részlet B.Pascal: Gondolatok c. könyvéből, 168.oldal.:
"Mivel oly sokan méltatlanná váltak kegyelmére, úgy határozott, meghagyja őket a nem kívánt jótól való megfosztottságukban. Nem lett volna tehát helyes, hogy nyilvánvalóan isteni módon jelenjen meg, úgy, hogy tökéletesen meg tudjon győzni mindenkit; de az sem, hogy annyira rejtőzködve jöjjön, hogy azok se ismerhessék fel, akik őszintén keresik. Ez utóbbiak számára tökéletesen felismerhető akart lenni; ezért nyíltan óhajtván megmutatkozni azoknak, akik tiszta szívből keresik őt és rejtve maradni azok számára, akik minden érzésükkel kerülik, azzal szab határt a róla szerezhető bizonyságuknak, hogy az őt keresőknek adott magáról látható jeleket, azoknak azonban nem akik nem keresik. Elégséges a világosság azoknak, akiknek egyetlen óhajuk, hogy lássanak, és elégséges a homály azoknak , akik az ellenkezőjére hajlanak."

fairi 2008.06.10. 19:47:06

"-ahogyan Garabonciás nevű kedves látogatónk kifejti, hogy manapság az emberek egyre jobban kardoskodnak amellett, hogy ők materialisták, meg ateisták, ugyanakkor soha nem látott mértékben terjednek a keleti szellemiségű (nekünk nyugatiaknak Új) tanok."
ateistáknak ateisták de nem szkeptikusak,vagy elég tájékozottak!
Jóga és a meditációnak van pszichológiai magyarázata,vagyis nem teljesen humbug!
Ám mikor látszik hogy valótlan dolgokat kezd állítani,és még több csodáért még több pénzt kér,ott kell észrevenni hogy át akarnak jól verni!ha nem jön össze akkor meg elszel kopasztva!
A legkisebb baj a"nevezetesen, hogy démoni seregek állnak mögötte, kihasználva az emberek hiszékenységét"
Akik elmennek,úgyértve ateistáék hogy nem hisznek a Bibliában,de ha tudományos köntösben adjuk elő a baromságot akkor vevők rá!
"De azt senki se tiltotta meg az embernek, hogy gondolkodjon, nézzen körül: ki adta ezt a csodálatos élő világot?Milyen nehéz hinni az evolúcióban akkor, ha elég időt fordítunk a hiányzó láncszemek keresgélésére!"
A gondoskodásban benne van,hogy nem ki,hanem mi!!!
nehéz hinni?A kreacionistákban fura az értékitélet:elfogadnak egy bizonyíthatatlan dolgot(Istent),ám a kövületeket,DNS-szekvencia eredményeit,mitokondrionális DNS jelentőségét,összehasonlító anatómia eredményeit,biogeográfia eredményeit,embriológia érdekességeit...Ez persze nehéz elhinni,vmi magasabbrendű lény kell!Ám feltétlenül?Mert nélküle is működnek a dolgok!
HIÁNYZÓ LÁNCSZEM,sajna végtelen számú láncszem nincs,mindig van újabb csontváz ami közelebb visz a rejtélyhez....
Kövületképződés nem mindennapi,ritka jelenség,ha utánaolvasol rájössz miért csoda hogy egyáltalán vannak leletek!

bebai · http://cseremix.hu 2008.06.10. 21:34:25

Fairi.
Úgy tűnik kis hajóm a te felségvizeidre evezett. nagy bátorság kell egy potenciális biosz-guru kesztyűjét felvenni, de meg fogom kockáztatni, bár nem vagyok annyira felkészült, mint ez esetben szükséges lenne. Két témában fogok írni postot:
1.Evolúció, vagy kreáció
2.Az élet eredete
Azonban még adós vagyok a globális birodalom postjával is.
Ezért most nem mennék bele, az ellenérveimet elteszem későbbre.
Azt még azért megkérdezném, hogy miért csoda, hogy egyáltalán vannak leletek?
(Gratula, hogy túl vagy a vizsgáid egy részén, tudom, holnap is lesz, szorítok ám...!)

fairi 2008.06.11. 14:17:09

Itt van a kövületektől szó!
Minden leírva,ami fontos!
hu.wikipedia.org/wiki/Fossz%C3%ADlia
keletkezés,körülmények,jelentőség,és miért rika az átmeneti forma!
süti beállítások módosítása